Ja rowniez jestem z Gdyni
Fajnie sie stalo ze kilka osob na tym forum reprezentuje nasze miasto (wiekszosc osob jest chyba z Polski centralnej), to chyba taki dodatkowy wniosek z tej przykrej sprawy.
Druga sprawa jest fakt ze nie nalezy miec do siebie pretensji ze sie komus ufa. Ktos sie tu wypowiedzial ze na tych forach wypracowalismy sobie bardzo kolezenskie relacje z duzym poziomem zaufania. Takie nieuczciwe praktyki nie moga tego popsuc, bo to chyba najwazniejsza wartosc..
Poinformuj nas prosze jak rozwijaja sie dalej sprawy zwiazane z wyjasnianiem przez Policje tego przypadku.
Odpowiedz do tematu
:
Silicon
:
Silicon, Kolega został oszukany na KIZIMIZI nie u nas.
Seiko: 6105-8110, SBDX001, 6306-7000
Citizen: Signature Grand Classic NB0046-51L
AEVIG: Huldra Blue
Casio: G-9300
Citizen: Signature Grand Classic NB0046-51L
AEVIG: Huldra Blue
Casio: G-9300
:
Początek sprawy wcale nie zapowiadał się perkalikowo - to taki kolor
Dlatego byłem pełen obaw, zwłaszcza że pierwszy raz "dotknęło" mnie takie niekompetentne jak słusznie zauważyłeś załatwianie transakcji.
Dziś jednak doszedł właściwy sikor, a ja zachowując się uczciwie odesłałem zwrotnie ten "niepożądany".
Kasa co prawda była niewielka do stracenia, ale nie chciałem stracić samego przedmiotu, gdyż w moim mniemaniu jego wartość jest bezcenna
vodka napisał/a: |
to nie trafiłeś na oszusta tylko na niekompetentnego sprzedającego |
Początek sprawy wcale nie zapowiadał się perkalikowo - to taki kolor
Dlatego byłem pełen obaw, zwłaszcza że pierwszy raz "dotknęło" mnie takie niekompetentne jak słusznie zauważyłeś załatwianie transakcji.
Dziś jednak doszedł właściwy sikor, a ja zachowując się uczciwie odesłałem zwrotnie ten "niepożądany".
Kasa co prawda była niewielka do stracenia, ale nie chciałem stracić samego przedmiotu, gdyż w moim mniemaniu jego wartość jest bezcenna
:
Czy to KIZIMIZI czy CW - idea jest taka sama...
Wiem ze oszustwo nie pochodzi stad..
Odpowiedz do tematu
Deco79 napisał/a: |
Silicon, Kolega został oszukany na KIZIMIZI nie u nas. |
Czy to KIZIMIZI czy CW - idea jest taka sama...
Wiem ze oszustwo nie pochodzi stad..
Silicon