Odpowiedz do tematu
:
Seko chrono nr 5 - zdecydowanie
:
Ostatnio zmieniony przez Dorian06 2014-05-26, 07:22, w całości zmieniany 1 raz
a widzieli koronkę i przyciski w tym Seiku
Ostatnio zmieniony przez Dorian06 2014-05-26, 07:22, w całości zmieniany 1 raz
Apa13 napisał/a: |
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć |
:
oj tam, oj tam
Dorian06 napisał/a: |
facepalm a widzieli koronkę i przyciski w tym Seiku |
oj tam, oj tam
Bądź dla siebie latarnią, która oświetla twą drogę i nie poszukuj światła poza sobą
:
Pogański design zaproponowany przez Dorian06 dobrze by sie sprawdził wg mnie
:
Sorry za brak precyzji w formułowaniu myśli
Nie krytykowałem Twojego wyboru, jako malo oryginalnego (nigdy tego nie robię, bo każdy wybiera wg swojego gustu, a mój nie jest ani lepszy ani gorszy), miałem tylko na myśli moją mało oryginalną podpowiedź, ponieważ jak większości przedmówców najbardziej podoba mi sie nr 5
user007 napisał/a: |
Machu i rmak, charakterny czy oryginalny zegarek już mam. Jest to kazik ef 341 (carrera look, tylko, że na stali, paska ciągle szukam w normalnej cenie )
|
Sorry za brak precyzji w formułowaniu myśli
Nie krytykowałem Twojego wyboru, jako malo oryginalnego (nigdy tego nie robię, bo każdy wybiera wg swojego gustu, a mój nie jest ani lepszy ani gorszy), miałem tylko na myśli moją mało oryginalną podpowiedź, ponieważ jak większości przedmówców najbardziej podoba mi sie nr 5
:
Chrono nigdy nie jest złe
:
Pełka zgoda z Dorianem, gdyby nie ta komiczna koronka i przyciski to nr:5, a tak, to żaden
Nie oceniaj człowieka po tym gdzie pije, ale ile może wypić!
:
Taką samą koronkę i guziki ma SNN277:
też wydaje mi się, że pozostałe modele mają je ładniejsze, nawet paganin.
Swego czasu zastanawiałem się też nad:
też wydaje mi się, że pozostałe modele mają je ładniejsze, nawet paganin.
Swego czasu zastanawiałem się też nad:
:
Podobnie jak większość „5” choć SNN277 zdecydowanie ładniejszy.
:
Ostatnio zmieniony przez to tamto 2014-05-28, 07:36, w całości zmieniany 1 raz
IMO siekacz, ale jeszcze luźne propozycje
I taki nieco droższy
A może coś z wyższej półki
I taki nieco droższy
A może coś z wyższej półki
Ostatnio zmieniony przez to tamto 2014-05-28, 07:36, w całości zmieniany 1 raz
Prawdziwe zwycięstwo to zwycięstwo nad sobą.
:
Ten pierwszy Seikacz SNAF51P1 piękny, szkoda, ze nie ma pełnych srebrnych wskazówek, seiko jak nie odstawi dziwnych guzików i koronki to da dziwne wskazówki.. Automaty i stowa odpadają.
Zastanawiałem sie nad orientem union, ale niestety w moich warunkach automat miałby ciężki żywot. Nieco podobny jest casio Casio Standard MTP-1381L ale nie dość, że mały to jeszcze szajs metal..
Zastanawiałem sie nad orientem union, ale niestety w moich warunkach automat miałby ciężki żywot. Nieco podobny jest casio Casio Standard MTP-1381L ale nie dość, że mały to jeszcze szajs metal..
:
Głos na nr 5. Z tym, że oczywiście pasek w brązie lub kolorowe nato na lato (ale mi rym wyszedł )
:
roberp1, podaj proszę refki Tissota i Orienta z Twojego posta.
:
roberp1, Tissot super, zdecydowanie wyróznia się sposród zegarków w tym watku
Stowa tez niezła
Stowa tez niezła
:
Się nie znam na Tissotach, ale to Chyba T-Lord Small Second, ref. np T059.528.16.031.00, więcej tu http://dolinski.pl/zegark...-automatic.html
A Orient to FD0E002W, zwany Millenium
Odpowiedz do tematu
Chorwat napisał/a: |
roberp1, podaj proszę refki Tissota i Orienta z Twojego posta. |
Się nie znam na Tissotach, ale to Chyba T-Lord Small Second, ref. np T059.528.16.031.00, więcej tu http://dolinski.pl/zegark...-automatic.html
A Orient to FD0E002W, zwany Millenium
Some of them want to abuse you
Some of them want to be abused
русский тролль иди нахуй