Odpowiedz do tematu
: Pasek Pattini -guma do Hamiltona X-winda
Panowie pacjent znany.
Na dworze coraz cieplej i jednak ręka po noszeniu cały dzień się poci więc jest pomysł na gumę

Najlepszym rozwiązaniem byłaby fabryczna:
Jednak cena odstrasza
Myślałem o Bonetto 317
Chyba ten wzór mi najbardziej odpowiada. W PL do kupienia tylko czarna chociaż pewnie ten kolor najlepszy dla Hamiltona tylko czy będzie to dobrze wyglądało. Najchętniej założyłbym jakiś pomarańcz ale może to być złe rozwiązanie
Ostatnio zmieniony przez kornel91 2015-09-17, 19:30, w całości zmieniany 2 razy
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
:
Koniecznie musisz łapę męczyć gumą Kornel? Ja na upały wrzuciłem na na bondowskie nato i jest git. Albo jaki "materac" też mógłby być.
:
tomaczo, na nato jakoś za delikatnie. A materac można pomyśleć.
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
:
Pomęcz Bowa, może ma rona odpowiedniego, to były strzał w 10.
:
Nie widzi mi się Ron

Może jeszcze ktoś coś podrzuci
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
:
Wrzuć na mesha albo kajdan lepiej
:
Moze brązowy parciak od Gerlachów?
:
Słoniu, kajdan też drogi
Ptaku, mam czarnego parciaka od GG

Pozdrawiam
Marcin/kornel91
:
kornel91, miałem X na gumie. Super rozwiązanie.
Bonetto jakościowo jest ok, ale nie bardzo pasi mi. Poszukaj jakąś z curwendend.
Materac wydaje się najlepszym rozwiązaniem.
Apa13 napisał/a: |
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć |
:
kornel91 napisał/a: |
Na dworze coraz cieplej |
Eee na dwór to on się nie nadaje.
"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
:
Michał, no to nie będę nosił skoro tak mówisz
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
:
Sebastian, tak trochę jest i dlatego był tylko na tym pasku ze 3 razy
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
:
Bądź dla siebie latarnią, która oświetla twą drogę i nie poszukuj światła poza sobą
diver
[Usunięty]
2015-09-14, 18:43
:
ja tam wolę porządną bransoletę, guma to tylko...
Odpowiedz do tematu