No własnie G-shock...
Odpowiedz do tematu

:
Z_bych, mój zrobił + 10 s / 30 dni

Pozdrawiam
Marcin/kornel91

Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
:
Z_bych napisał/a:
GDF100 nie jest za duży, za to nie ma solaru i radia, bo też się nad nim zastanawiałem :(

Za to ma wyrzutnie rakiet. I to poczwórną. :D

Apa13 napisał/a:
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć pifko
:
To prawda, że wizualnie to jeden z najfajniejszych hmmm
Było takie małe, okrągłe G, nudne jak muzyka Faziego... Trzyliterowe oznaczenie modelu hmmm

:
Dorian06 napisał/a:
Z_bych napisał/a:
GDF100 nie jest za duży, za to nie ma solaru i radia, bo też się nad nim zastanawiałem :(

Za to ma wyrzutnie rakiet. I to poczwórną. :D

Michał o to to :)

Pozdrawiam
Marcin/kornel91

Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
:
Bardzo fajny G na lewą rękę. Na prawej wyrzutnia rakiet wpija się. :(

Apa13 napisał/a:
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć pifko
:
Wybór dokonany, zamówienie złożone :))
Dzięki wszystkim za sugestie, przydały się!

:
Ha! No to tero obgryzamy pazury... :))

Jakigos mie Ponie Buoze stwuozyl, takigo mie mos...
------------------------------------------------------
Nieoficjalny fanklub pana Ibe :)
:
Z_bych napisał/a:
Było takie małe, okrągłe G, nudne jak muzyka Faziego...

Masz przechlapane... :foch: plask plask

Pozdrawiam
Krzysiek/Fazi64

Z_bych napisał/a:

skop mu żope Crocksami - tylko paseczki dociągnij żeby laczki podczas kopania nie pospadały ;) :D

Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
:
Fazi napisał/a:
Z_bych napisał/a:

No mam hmmm
Ale pamiętaj, że tylko ten, komu brakuje siły argumentów, używa argumentu siły ;) ,

Ostatnio zmieniony przez Z_bych 2014-06-10, 07:08, w całości zmieniany 2 razy
:
Z_bych napisał/a:
Ale pamiętaj, że tylko ten, komu brakuje siły argumentów, używa argumentu siły ;) ,

takiego argumentu używają zawsze słabeusze i popierdółki które przegrałyby stracie nawet ze średnio wyrośniętą babą ;) :D

Ostatnio zmieniony przez Ratler Wściekły I 2014-06-10, 09:23, w całości zmieniany 1 raz
Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
:
Ciniol napisał/a:

takiego argumentu używają zawsze słabeusze i popierdółki które przegrałyby stracie nawet ze średnio wyrośniętą babą ;) :D

Tego argumentowania używają ludzie, którzy najpierw negocjują a później bigosują :złośliwiec:

;)

[ Dodano: 2014-06-11, 11:17 ]
Starałem się jak najbardziej na szybko pokazać rzeczywisty kolor :)

Ostatnio zmieniony przez Z_bych 2014-06-10, 09:26, w całości zmieniany 1 raz
:
I jak wrażenia z noszenia?
Bo takiego se rozważam ;)

Some of them want to abuse you
Some of them want to be abused

Pełna wersja forum