Odpowiedz do tematu
:
Tak jak Erolek, postawiłbym na Hamiltona
:
A gdzie w ankiecie jest hamilton? On jest droższy od pozostałych o ponad 1.5tys pln
:
kemmner słaby, w certinie słabe wskazówki
jak kemmner to może
albo
albo
jak kemmner to może
albo
albo
:
Ostatnio zmieniony przez johnny_b2 2014-06-12, 05:15, w całości zmieniany 1 raz
Słoniu, moze chciałbyś swojego sprzedać?
A tak na poważnie to sprawa jest wydaje mi sie jasna
A tak na poważnie to sprawa jest wydaje mi sie jasna
Ostatnio zmieniony przez johnny_b2 2014-06-12, 05:15, w całości zmieniany 1 raz
:
Apa13 napisał/a: |
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć |
:
Dorian06, esteta kurna
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
:
No a nie
Zrobili świetny zegarek. Wszystko jest super. To musieli takim drobiazgiem spieprzyć wszystko.
Zrobili świetny zegarek. Wszystko jest super. To musieli takim drobiazgiem spieprzyć wszystko.
Apa13 napisał/a: |
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć |
:
...........cytryna
Bądź dla siebie latarnią, która oświetla twą drogę i nie poszukuj światła poza sobą
:
Zdecydowanie certina, wybrałem podobny model tylko kwarcok, żałuje żałuje żałuje, chce taką jak Ty :p
:
Jeszcze jej nie mam, ale wynik jest jednoznaczny
:
Odpowiedz do tematu
Taki skrócik czasoprzestrzenny to był, wynik głosowania jasno wskazuje co kupisz niebawem, i mam taką nadzieje :p