Zachciało mi się jakiejś pilotki chrono musi być automat i tak do 45mm. Jedyny wyznacznik wyglądowy to żeby nie był jak zwykły pilot np.
takiego nie chce:
takie mi się podobają.
Cena powiedzmy 4k pln. max. Ale im taniej tym lepiej, jak jest jakieś chińskie autochrono w pvd to z chęcią przygarnę.
Odpowiedz do tematu
: Pilot chrono albo i nie ...
Ostatnio zmieniony przez pr00 2014-06-26, 16:22, w całości zmieniany 2 razy
Ostatnio zmieniony przez pr00 2014-06-26, 16:22, w całości zmieniany 2 razy
:
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
:
Ostatnio zmieniony przez satanic666 2014-06-22, 18:45, w całości zmieniany 1 raz
Stenek leży na KIZI na bazarku za 2299 zł, tylko rozmiar 47mm
http://zegarkiclub.pl/for...m/?hl=steinhart
http://zegarkiclub.pl/for...m/?hl=steinhart
Ostatnio zmieniony przez satanic666 2014-06-22, 18:45, w całości zmieniany 1 raz
:
satanic666, i ma stalowe przyciski od chrono IMO źle to wygląda.
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Marcin/kornel91
:
Przesledzilem ceny itp. Zalozylem temat bo mozs ktos cos ciekawego podesle o czym nie slyszalem.
Kiziowy forumiant ladny nawet tylko szkoda ze zielony
Kiziowy forumiant ladny nawet tylko szkoda ze zielony
:
pr00, Davosa nie przeszła więc zostały tylko rendery.
Ja z pilotów proponuję X-winda ale to nie styl którego szukasz
Ja z pilotów proponuję X-winda ale to nie styl którego szukasz
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Marcin/kornel91
:
a coś z nakładanymi indeksami się znajdzie, zauważyłem że coś w typie Alpiny albo IWC spitfire najbardziej mi leży.
:
Do Alpiny podobny jest kentex skyman pilot....tylko nie ma chrono, ale nakładane indeksy i fajna tarcza...no i w miarę tani
:
Team Earth
Airboss Mach 3
Airboss Mach 8
Infantry Vintage Chronograph
Airboss Mach 3
Airboss Mach 8
Infantry Vintage Chronograph
:
Dlatego jest na pierwszym miejscu , bo to pierwsze, co mi przyszło do głowy ..
:
Hami kompletnie nie moj styl. 3 vicek fajny nawet ale wolalbym cos bardziej klasycznego.
:
a może no logo, uniwersalny.
:
Ostatnio zmieniony przez Maras68 2014-06-26, 10:55, w całości zmieniany 1 raz
Odpowiedz do tematu
Ostatnio zmieniony przez Maras68 2014-06-26, 10:55, w całości zmieniany 1 raz