Warda kolejnego nie chcę....już się Krzysiek pytał....przecież mam najładniejszego Warda jaki jest, to po co inny
Co do Citizena i tej nieszczęsnej osłony koronki to jest to jedna z dwóch rzeczy, która mi się w nim nie podoba.....druga to wachnik i w ogóle widoczny mechanizm....mogli dać jakieś ładne rzeźbione 3d logo z tyłu...., a nie gapę z pfenniga...
No ale indeksy ....
Osłona koronki przydałaby się jeżeli już musiała być, to taka jak z IWC
Odpowiedz do tematu
:
:
Ale (poza wkładką bezela i może koronką), Robur go kładzie we wszystkich kategoriach: tarcza słoneczkowa, wyższe indeksy, ładniejsze wskazówki, chyba lepszy L2L... no i miażdżąca różnica w cenie - dużo poniżej budżetu, ale to chyba akurat nie problem . Zawsze można w oczekiwaniu na Citka jeszcze coś ustrzelić dla zabicia nudy .
Sam Citek zaś wydaje mi się totalnie przeładowany - koperta razem z bezelem, maskownicą bransy i naroślą na koronce, mają tyle niepasujących płaszczyzn, że ciężko oko skupić w jednym punkcie.
Zatem mój typ na szybko (foto jumnięte Bartkowi) :
Tomek napisał/a: |
Najlepszy jest Helberg... |
Ale (poza wkładką bezela i może koronką), Robur go kładzie we wszystkich kategoriach: tarcza słoneczkowa, wyższe indeksy, ładniejsze wskazówki, chyba lepszy L2L... no i miażdżąca różnica w cenie - dużo poniżej budżetu, ale to chyba akurat nie problem . Zawsze można w oczekiwaniu na Citka jeszcze coś ustrzelić dla zabicia nudy .
Sam Citek zaś wydaje mi się totalnie przeładowany - koperta razem z bezelem, maskownicą bransy i naroślą na koronce, mają tyle niepasujących płaszczyzn, że ciężko oko skupić w jednym punkcie.
Zatem mój typ na szybko (foto jumnięte Bartkowi) :
"Sracz był oddalony od wyra, szło się w deszczu. Gówniane to były czasy."
Jan Oborniak
Jan Oborniak
:
to może do korzeni?
:
"Sracz był oddalony od wyra, szło się w deszczu. Gówniane to były czasy."
Jan Oborniak
Jan Oborniak
:
Tylko skąd takiego ciekawego w rozsądnych pieniądzach wyrwać?
:
"Ostatnio" na alledrogo była DS3.
Może taki
Może taki
Apa13 napisał/a: |
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć |
:
Z niebieskich diverow, to sie jeszcze takie cos przewija tu i owdzie:
Pozdrawiam
Eryk
Pozdrawiam
Eryk
We wrażeniu jakie wywieramy na innych, cena zegarka plasuje się tuż poniżej materiału z jakiego zrobione są nasze skarpetki.
:
Imho Bathyscaphe milion razy ładniejsze od tego Citizena
:
Mnie też bardziej sie podoba.
Ale nie za $1,890 nie licząc cła, waty i szipu
Tomek napisał/a: |
Imho Bathyscaphe milion razy ładniejsze od tego Citizena |
Mnie też bardziej sie podoba.
Ale nie za $1,890 nie licząc cła, waty i szipu
:
ten z indeksami nakładanymi na WUS leży po 1300 usd....
jeszcze tylko jakaś rodzina w Stanach potrzebna
jeszcze tylko jakaś rodzina w Stanach potrzebna
:
Za 1300 też bym go nie kupił, nawet gdyby za darmo przywieźli.
Pińcset mogę dać...
Pińcset mogę dać...
:
świetnie wygląda na tej bransolecie.
Potwierdzam nowy jest niedostępny, sam szukałem.
Potwierdzam nowy jest niedostępny, sam szukałem.
:
Odpowiedz do tematu
nickt, poszukaj w ofercie Depp Blue. Mają naprawdę fajne diverki.