Odpowiedz do tematu
:
Cytryna świetna, ale nie ten budżet niestety
:
Bier Pekina, za pół ceny odkupię
Dziewczyny lubią brąz zapraszają
:
był kemmner marine to może teraz tonneau ?
:
a ja za Pekinem, Tissotem i Certiną, ostatecznie ze wskazaniem na Certinę
zyj terazniejszoscia
:
Też był brany pod uwagę w wersji na Miyocie, ale ciężko z dostępnością tego zegarka
rrr napisał/a: |
był kemmner marine to może teraz tonneau ? |
Też był brany pod uwagę w wersji na Miyocie, ale ciężko z dostępnością tego zegarka
:
Tissot Visodate. Ronald pisał, że Tonneau powinny być dostępne w lipcu.
:
Od Tissota mnie troszkę odrzuca ciocia ECIA w automacie, słuszne moje obawy?
:
Niesłuszne, hula jak trza. Podobno problemy bywają u kumotrów, którzy go dokręcają ręcznie.
:
Tylko tu jest ETA 2836 nie 2824 . Chociaż pewnie zjawisko podobne. Tak jak kumotrzy mówią ETA nie lubi dokręcania jakieś chyba sprzęgiełko się wyrabia.
tomaczo napisał/a: |
Niesłuszne, hula jak trza. Podobno problemy bywają u kumotrów, którzy go dokręcają ręcznie. |
Tylko tu jest ETA 2836 nie 2824 . Chociaż pewnie zjawisko podobne. Tak jak kumotrzy mówią ETA nie lubi dokręcania jakieś chyba sprzęgiełko się wyrabia.
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
:
Jeśli mogę coś zaproponować to będzie to tissot visodate.
:
taka bulva jeszcze mi w oko wpadła
co myślicie?
co myślicie?
:
bardzo ładna ta bulva , jaka ref.?
zyj terazniejszoscia
:
vodka, tylko ją na pasek i będzie miodzio
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Marcin/kornel91
:
Chyba u tych, co codziennie dokręcają, raz na jakiś czas można spokojnie.
A jakby co to wymiana modułu automatu u uczciwego zegarmistrza to taki majątek?
A w końcu cały werk, klona, można poniżej stu dolarów kupić u majnfriedów i przełożyć., np. Hangzou 6311.
ETa jaka jest, każdy widzi ale nie ma co demonizować tylko spokojnie używać.
Nim się zużyje to i tak się znudzi
tomaczo napisał/a: |
Podobno problemy bywają u kumotrów, którzy go dokręcają ręcznie. |
Chyba u tych, co codziennie dokręcają, raz na jakiś czas można spokojnie.
A jakby co to wymiana modułu automatu u uczciwego zegarmistrza to taki majątek?
A w końcu cały werk, klona, można poniżej stu dolarów kupić u majnfriedów i przełożyć., np. Hangzou 6311.
kornel91 napisał/a: |
Tylko tu jest ETA 2836 nie 2824 . Chociaż pewnie zjawisko podobne. Tak jak kumotrzy mówią ETA nie lubi dokręcania jakieś chyba sprzęgiełko się wyrabia. |
ETa jaka jest, każdy widzi ale nie ma co demonizować tylko spokojnie używać.
Nim się zużyje to i tak się znudzi
:
Odpowiedz do tematu
Woytec, dobrze prawisz
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Marcin/kornel91