Odpowiedz do tematu
:
jeżeli to podróba to nigdy takiej dobrej nie widziałem...
"Być zwyciężonym i nie ulec to zwycięstwo, zwyciężyć i spocząć na laurach to klęska."
Usługi finansowe dla firm. Kredyt, Leasing, Faktoring. Info -> PW
Usługi finansowe dla firm. Kredyt, Leasing, Faktoring. Info -> PW
:
Tak na oko, to wygląda dobrze ale zdjęcia wujowe, to i ciężko coś zobaczyć. Zresztą jak sie popatrzy na poganina to mozna sie załamać, że podróba może wyglądać tak dobrze
Zresztą ze zdjęć to można najwyżej selekcji negatywnej dokonać, znaczy stwierdzić, że na 100% podróba bo widać to czy owo co powinno wyglądać inaczej.
W drugą stronę raczej się nie da
No i nikt nie zagwarantuje, że to zdjęcia tego konkretnego egzemplarza
Zresztą ze zdjęć to można najwyżej selekcji negatywnej dokonać, znaczy stwierdzić, że na 100% podróba bo widać to czy owo co powinno wyglądać inaczej.
W drugą stronę raczej się nie da
No i nikt nie zagwarantuje, że to zdjęcia tego konkretnego egzemplarza
Some of them want to abuse you
Some of them want to be abused
русский тролль иди нахуй
:
Ze zdjęć zegarek wygląda na oryginalny , ale lepiej nie wróżyć ze zdjęć .
Ciekawe porównanie podrób i oryginałów Calibre 16 na Wus .
http://forums.watchuseek....ent-370145.html
Ciekawe porównanie podrób i oryginałów Calibre 16 na Wus .
http://forums.watchuseek....ent-370145.html
:
Sprzedający ma opakowanie, dokumenty, jakiś dowód zakupu itp? Bo jeśli "zaginęły przy przeprowadzce" albo "w pożarze" omijałbym temat szerokim łukiem ..
Owszem, okazje się zdarzają, ale TAG to chyba jeden z najczęściej podrabianych zegarków, do tego nie tanich więc opłaca się dobrze postarać, by podróbka była nie do odróżnienia od oryginału ..
Są podróbki po 100 dolców, ale są też takie po $500, gdzie nawet serwis ma problem .. Mało czytaliście takich historii ?
Poza tym wnioskowanie po tej jakości zdjęciach to jak wróżenie z fusów Nawet będąc ekspertem, nie podjąłbym się tego zadania ..
Owszem, okazje się zdarzają, ale TAG to chyba jeden z najczęściej podrabianych zegarków, do tego nie tanich więc opłaca się dobrze postarać, by podróbka była nie do odróżnienia od oryginału ..
Są podróbki po 100 dolców, ale są też takie po $500, gdzie nawet serwis ma problem .. Mało czytaliście takich historii ?
Poza tym wnioskowanie po tej jakości zdjęciach to jak wróżenie z fusów Nawet będąc ekspertem, nie podjąłbym się tego zadania ..
:
sa np. kwity z serwisu?
beceen | ***** ***
:
Niestety nie ma nic, dlatego mam wątpliwości co do oryginalności zegarka.
:
mi, podobnie jak prezessowi, nie pasuje glebokosc graweru na deklu.
Jak mozesz pomacac na zywo, to moze warto. Ale generalnie nie wierze w okazje, wiec wiecie rozumiecie.
Jak mozesz pomacac na zywo, to moze warto. Ale generalnie nie wierze w okazje, wiec wiecie rozumiecie.
beceen | ***** ***
:
oryginał
Segoy
:
To wszystko jasne
A gdzie kupił? Płacił gotówką? Nie ma nawet potwierdzenia przelewu?
Nie ryzykowałbym Inna sprawa, że jak będziesz chciał sprzedać - czeka Cię to samo ..
Zazdroszczę kolegom, że po takiej jakości fotkach wyrokują, czy zegarek to oryginał czy nie .. Pooglądajcie sobie dobre fejki takie po $500 i wyżej
blaise napisał/a: |
Niestety nie ma nic, dlatego mam wątpliwości co do oryginalności zegarka. |
To wszystko jasne
A gdzie kupił? Płacił gotówką? Nie ma nawet potwierdzenia przelewu?
Nie ryzykowałbym Inna sprawa, że jak będziesz chciał sprzedać - czeka Cię to samo ..
Zazdroszczę kolegom, że po takiej jakości fotkach wyrokują, czy zegarek to oryginał czy nie .. Pooglądajcie sobie dobre fejki takie po $500 i wyżej
:
Jesli uparles aie na zakup to proponuje pisemna umowe i przez serwis potwierdzenie oryginalnosci.
Drogi zegar bez niczego--> znalazl na nadgarstku przechodnia?
Drogi zegar bez niczego--> znalazl na nadgarstku przechodnia?
"Mnogość zegarków nie zwiększy zasobu czasu." AP
:
Apa13, czytałem o serwisach, które nie potrafiły odróżnić fejka od oryginału. I nie dlatego, że osoba oceniająca zegarek się nie znała
:
Tomek, ale sprawdza po numerze seryjnym czy Zegar istnieje, czy byl naprawiany, a papier z serwisu pomoze jedynie. Umowa kupna-sprzedazy tez.
[ Dodano: 2014-06-26, 23:08 ]
Tak jak pisal Lukasz, nie ma okazji dla kupujacych:(
[ Dodano: 2014-06-26, 23:08 ]
Tak jak pisal Lukasz, nie ma okazji dla kupujacych:(
"Mnogość zegarków nie zwiększy zasobu czasu." AP
:
This 1:1 tag heuer carrera chronograph replica watch, choć nawet w to wątpię
:
Najlepszy dostępny fejk tego zegarka kosztuje $300
Jak ktoś zapłaciłby $500 to przepłacił słono
Zegarek ze zdjęć ma na 100% oryginalną tarczę, rotor, szkło i pushery.
Na 90% również mechanizm i bransoletę.
Istnieje jakiś cień szansy że to franken i wszystko zostało to wymienione na oryginalne części, ale znam tylko jednego gościa z RWI który się w takie rzeczy bawił.
Jak się komuś chce zagłębiać to.... http://www.replica-watch....t=137840&page=5
Nie wiem czy zegarek został skradziony, znaleziony i za ile kupił go właściciel i jak płacił. Tego na zdjęciach nie widać. Ale widać, że to nie jest fejk.
Ale co ja tam wiem...
Ostatnio zmieniony przez Segoy 2014-06-28, 22:14, w całości zmieniany 1 raz
Odpowiedz do tematu
Tomek napisał/a: | ||
To wszystko jasne A gdzie kupił? Płacił gotówką? Nie ma nawet potwierdzenia przelewu? Nie ryzykowałbym Inna sprawa, że jak będziesz chciał sprzedać - czeka Cię to samo .. Zazdroszczę kolegom, że po takiej jakości fotkach wyrokują, czy zegarek to oryginał czy nie .. Pooglądajcie sobie dobre fejki takie po $500 i wyżej |
Najlepszy dostępny fejk tego zegarka kosztuje $300
Jak ktoś zapłaciłby $500 to przepłacił słono
Zegarek ze zdjęć ma na 100% oryginalną tarczę, rotor, szkło i pushery.
Na 90% również mechanizm i bransoletę.
Istnieje jakiś cień szansy że to franken i wszystko zostało to wymienione na oryginalne części, ale znam tylko jednego gościa z RWI który się w takie rzeczy bawił.
Jak się komuś chce zagłębiać to.... http://www.replica-watch....t=137840&page=5
Nie wiem czy zegarek został skradziony, znaleziony i za ile kupił go właściciel i jak płacił. Tego na zdjęciach nie widać. Ale widać, że to nie jest fejk.
Ale co ja tam wiem...
Ostatnio zmieniony przez Segoy 2014-06-28, 22:14, w całości zmieniany 1 raz
Segoy