bezel w Casio Gshock rozpadł się
Odpowiedz do tematu

: bezel w Casio Gshock rozpadł się
:shock: słuchajcie i poradźcie coś bo przyznam że dawno nie byłem w takiej kropce, ale od początku :
nabyłem na allegro używane G- powodem kupna było to, że jest to limitowana wersja z wielorybem na wyświetlaczu - ochrona mórz, oceanów i waleni, sami rozumiecie takie tam :/ mam dwa inne to pomyślałem że trzeci też się będzie dobrze chował.
Paka przyszła pancernie zapakowana. Po odpakowaniu myślę umyje tego G bo to nigdy nie wiadomo cool ciepła woda plus płyn Ludwik i zaczynam myć w rękach delikatnie bez żadnego szarpania i :shock: :shock: :shock: bezel zaczął rozpadać mi się w rękach, kruszył się i odchodził od korpusu jak skórka z pomarańczy :shock: :shock: :shock: pod spodem ukazał się jakiś brudny brązowy syf. Gshocka domyłem do końca. Korpus wygląda ok, paski też są używane ale wszystko z nimi ok, tylko ten bezel a w zasadzie jego brak. Obejrzałem dokładnie G i to nie jest fejk - były takie modele - na razie nie rozkręcałem żeby w 100% potwierdzić jaki moduł siedzi w środku.
tu pojawiają się moje pytania :
1. czy spotkaliście się już wcześniej z czymś takim - ktoś coś słyszał, czytał itp.?
2. macie koncept co może być przyczyną?
3. retoryczne pytanie w sumie czy dymić coś ze sprzedawcą? wychodzi mi że chyba nie bo dopiero w rękach bezel mi się rozleciał :(

Ostatnio zmieniony przez Ratler Wściekły I 2014-07-03, 20:30, w całości zmieniany 2 razy
Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
:
Ciniol, po pierwsze primo - nie da się dokupić samej obudowy? Też limitowana?

Po drugie primo, mógłbyś wkleić jakieś fotki, ale wicie, rozumicie facepalm

:
dokupię sobie bezel - to nie problem
i mi tu nie facepalmuj :twisted: co do fotek to co mam wkleić 20-30 kawałków plastiku na które rozpadł się bezel?
bardziej chodzi mi o to czy ktoś surfując w necie spotkał się z takim przypadkiem

Ostatnio zmieniony przez Ratler Wściekły I 2014-07-03, 20:43, w całości zmieniany 1 raz
Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
:
Ciniol, Ty masz po prostu krzepę w rękach i za grosz delikatności :złośliwiec:

:
Witaj w świecie kolekcjonerów G-Shock :)
Rozpadające się z czasem bezele to normalna sprawa .

:
Wklej te 20-30 kawałków, ale na jedenej fotce.

"Mnogość zegarków nie zwiększy zasobu czasu." AP
:
Apa13 napisał/a:

:facepalm:

On nie umie robić zdjęć :D Idiotenkamera go przeraża :złośliwiec:

;) :))

:
Apa13 napisał/a:

a ja cie broniłem przed napastliwością nicka :( total żal :(

;)

:
Na szybko gugiel znalazł
http://forums.watchuseek....now-564781.html

A Twój to jak model?

Some of them want to abuse you
Some of them want to be abused

Na szybko gugiel znalazł
http://forums.watchuseek....now-564781.html

A Twój to jak model?

Ale na tej focie jest bezel rozpadnięty na 17 kawałków, licząc z tymi okruszkami .. Szukaj tematu, gdzie będzie bezel rozpadnięty na 20-30 kawałków :złośliwiec: :złośliwiec:

:
oooo Mod liczyć umie, szkoda tylko że tak łatwo nie idzie z pisaniem nie budzących wątpliwości regulaminów :złośliwiec: :złośliwiec:
jednak Cię zamknę, kiedyś :złośliwiec: zobaczysz, zobaczysz :złośliwiec:
:D

a tak poważnie Panowie to niezłego zonka zaliczyłem jak to się stało, teraz para już mi zeszła ale cała radocha z wyświetlacza z wielorybkiem poszła się ......

Ostatnio zmieniony przez Ratler Wściekły I 2014-07-03, 21:39, w całości zmieniany 1 raz
:
Se gumikie poluzuje w gacie i poszuka nófkie sztukie bezelek w necie... :złośliwiec:

Dziewczyny lubią brąz zapraszają :twisted:
:
Ciniol napisał/a:
szkoda tylko że tak łatwo nie idzie z pisaniem nie budzących wątpliwości regulaminów

Napisz reklamację do Administracji :złośliwiec:

A czy to się kiedyś komuś udało? hmmm :))

Chyba nie, bo z czego żyliby prawnicy ? :facepalm:

:
Najwięcej problemów zawsze jest z bazarkiem...

Może po prostu go zlikwidujemy?
:złośliwiec:

:
Ooo!
I w końcu korumpcja zaleje wszystkie wątki!!! :lol:

Dziewczyny lubią brąz zapraszają :twisted:
Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum