Odpowiedz do tematu
:
emster, dawno cię nie było Sumo kupiłeś ??
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
:
kornel91, ostatnio czasu mam tak mało, że ledwo starcza na pobieżne przejrzenie forum, a coś napisać hoho kiedy
Sumo czeka w kolejce, jak nic się nie zmieni będzie niebieskie, może z tuningiem od yobokies, ale czy w tym roku, raczej nie... Inne priorytety się pojawiły...
Sumo czeka w kolejce, jak nic się nie zmieni będzie niebieskie, może z tuningiem od yobokies, ale czy w tym roku, raczej nie... Inne priorytety się pojawiły...
:
Ostatnio zmieniony przez blaise 2014-07-14, 21:36, w całości zmieniany 2 razy
Mi się dzisiaj kliknął za 15 martwych prezydentów taki:
Jak przyjdzie to dam znać czy warto było
Jak przyjdzie to dam znać czy warto było
Ostatnio zmieniony przez blaise 2014-07-14, 21:36, w całości zmieniany 2 razy
:
Fajny! Napisz czy warto bylo.
:
Mesh jak mesh. Za to zapięcie do doopy. IMO na zdjęciach to chyba dwa inne meshe.
Apa13 napisał/a: |
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć |
:
fakt, to zapięcie jest słabe, ale też bez przesady... tragedii nie ma...
"Być zwyciężonym i nie ulec to zwycięstwo, zwyciężyć i spocząć na laurach to klęska."
Usługi finansowe dla firm. Kredyt, Leasing, Faktoring. Info -> PW
:
Ja miałem takowy, kupiłem na zotoce od chyba "dobregotaniegoczłowieka" i w sumie byłem zadowolony. Zapięcie całkiem ok. Odsprzedałem jednak, bo nie do końca pasował mi koncepcyjnie do staruszka Orienta Kompresora.
:
Ostatnio zmieniony przez blaise 2014-07-30, 21:58, w całości zmieniany 1 raz
Emre, to jeden i ten sam z jednej strony jest przeszlifowany na płasko a z drugiej jest na okrągło, można sobie przełożyć.
Dzisiaj przyszedł i powiem wam, że nie ma wstydu, zapięcie blaszane, sam mesh jak się go wyprostuje to przez splot lekko się wykrzywia ale na nadgarstku leży świetnie i równo. Generalnie za tą kasę polecam.
free upload image
Dzisiaj przyszedł i powiem wam, że nie ma wstydu, zapięcie blaszane, sam mesh jak się go wyprostuje to przez splot lekko się wykrzywia ale na nadgarstku leży świetnie i równo. Generalnie za tą kasę polecam.
free upload image
Ostatnio zmieniony przez blaise 2014-07-30, 21:58, w całości zmieniany 1 raz
:
blaise, daj linkę...
"Być zwyciężonym i nie ulec to zwycięstwo, zwyciężyć i spocząć na laurach to klęska."
:
Emre, http://www.ebay.com/itm/2...984.m1439.l2649
Tylko trzeba zwracać uwagę na długość, na mnie jak go założyłem do Big Mako jest idealny bez żadnej regulacji.
Tylko trzeba zwracać uwagę na długość, na mnie jak go założyłem do Big Mako jest idealny bez żadnej regulacji.
:
:
Widzę że ten sam sprzedawca niewiele drożej ma teraz tego samego mesha z lepszym zapięciem
http://www.ebay.com/itm/W...=item3ce50b177a
http://www.ebay.com/itm/W...=item3ce50b177a
:
Co w nim lepszego?
:
Odpowiedz do tematu
przecież to takie samo zapięcie... wszyscy w chinach na tym jadą...