Witam
Upatrzyłem sobie następny nabytek, nie teraz ale za kilka księżycy planuje sobie taki sprawić
Może kumotry orientują się gdzie go można nabyć w normalnej kwocie i pewnym źródle?
W Niemczech w sklepach czy w sieciu nie ma Problemu, ale 700 ojro to nieco dużo.
Znalazłem taki sklep:
http://www.shop4brand.com...4301705122.html
To już znacznie lepiej, ale nie znam tego sklepu a i tak wysyłka chyba z USA to szczury położą na bank łape.
Tak poza konkursem to może koledzy się orientują czy to ma bezel ceramiczny czy zwykły?
Pozdrawiam
Marcin
Odpowiedz do tematu
: Zakup Mido Ocean Star Captain IV
:
Temat ciężki jest
Swego czasu próbowałem ten sikor ogarnąć, ale ceny tak jak wspomniałeś słabe są. Dostępność też nijaka
Swego czasu próbowałem ten sikor ogarnąć, ale ceny tak jak wspomniałeś słabe są. Dostępność też nijaka
Pozdrawiam, Wojtek
... Taka jest moja koncepcja, Tak ja to widzę
Oni - wadliwi myśliwi, Ja jestem prawdziwy myśliwy ......
... Taka jest moja koncepcja, Tak ja to widzę
Oni - wadliwi myśliwi, Ja jestem prawdziwy myśliwy ......
:
kiedyś w tym sklepie(ze 2 lata temu) zamawiałem Mido i wszystko było ok.
teraz z opinii też można wywnioskować, że nadal są rzetelni.co do vat-u to nie pomogę bo ja nie w Polsce
teraz z opinii też można wywnioskować, że nadal są rzetelni.co do vat-u to nie pomogę bo ja nie w Polsce
:
Napisałem do tego sklepu, że u nas taki zbója na cle i w ogóle czy ślą kurierem czy jak.
Odpisali mi, że mogą mi ewentualnie wysłać paczkę jako "gift" od "frienda", zaniżyć wartość paczki i wysłać lotniczą.
Przerabiał ktoś z kolegów już taki myk?
Szczurki wtedy łapę nie położą?
Odpisali mi, że mogą mi ewentualnie wysłać paczkę jako "gift" od "frienda", zaniżyć wartość paczki i wysłać lotniczą.
Przerabiał ktoś z kolegów już taki myk?
Szczurki wtedy łapę nie położą?
:
Kolega zadaje zle pytania
Bezel wg mnie jest stalowy.
Bezel wg mnie jest stalowy.
"Mnogość zegarków nie zwiększy zasobu czasu." AP
:
A czemu to?
Tak, tak stalowy, też o to pytałem i potwierdzili, że stalowy
Apa13 napisał/a: |
Kolega zadaje zle pytania
Bezel wg mnie jest stalowy. |
A czemu to?
Tak, tak stalowy, też o to pytałem i potwierdzili, że stalowy
:
Bo to nie forum o doradztwie podatkowym
kurynio napisał/a: | ||
A czemu to? |
Bo to nie forum o doradztwie podatkowym
World Wide Watches
:
O podatki, moim zdaniem, kumotr się nie pytał
[ Dodano: 2014-07-16, 23:27 ]
Fakt, coś w tym jest.
Jednak może chce przedstawić swój zakup w lepszym (dla siebie) świetle. W końcu odpowiednie organa mają swój rozum, profesjonalizm itp. oraz potrafią właściwie wycenić sprowadzany towar i dokonać właściwych czynności.
Oczywiście, nie namawiam nikogo do wprowadzania w błąd organów państwowych, deklarację celną jednak wypełnia sprzedawca, często z własnej inicjatywy.
Ostatnio zmieniony przez JohnSmith 2014-07-16, 22:33, w całości zmieniany 1 raz
pasti napisał/a: | ||||
Bo to nie forum o doradztwie podatkowym |
O podatki, moim zdaniem, kumotr się nie pytał
[ Dodano: 2014-07-16, 23:27 ]
Santino napisał/a: |
A już na pewno nie o oszukiwaniu! |
Fakt, coś w tym jest.
Jednak może chce przedstawić swój zakup w lepszym (dla siebie) świetle. W końcu odpowiednie organa mają swój rozum, profesjonalizm itp. oraz potrafią właściwie wycenić sprowadzany towar i dokonać właściwych czynności.
Oczywiście, nie namawiam nikogo do wprowadzania w błąd organów państwowych, deklarację celną jednak wypełnia sprzedawca, często z własnej inicjatywy.
Ostatnio zmieniony przez JohnSmith 2014-07-16, 22:33, w całości zmieniany 1 raz
John Smith
:
W tym momencie coś we mnie pękło...
Com ja niegodzien chciał uczynić
W imię wyższych wartości narodowych, uroczyście oświadczam i z pełną dumą poniosę wszelkie koszta by w ojczyźnie żyło się lepiej, a może przez taką obywatelską postawę już za 30 lat będziemy mieć w kraju taki dobrobyt, że w końcu ceny zegarków w naszym kraju nie będą 3 lub 4 krotnie wyższe w stosunku do przeciętnych wynagrodzeń i nie trzeba będzie szukać gdzie taniej tylko pójdę i kupię bo mnie będzie stać...
Ku chwale ojczyzny !
Santino napisał/a: |
A już na pewno nie o oszukiwaniu! |
W tym momencie coś we mnie pękło...
Com ja niegodzien chciał uczynić
W imię wyższych wartości narodowych, uroczyście oświadczam i z pełną dumą poniosę wszelkie koszta by w ojczyźnie żyło się lepiej, a może przez taką obywatelską postawę już za 30 lat będziemy mieć w kraju taki dobrobyt, że w końcu ceny zegarków w naszym kraju nie będą 3 lub 4 krotnie wyższe w stosunku do przeciętnych wynagrodzeń i nie trzeba będzie szukać gdzie taniej tylko pójdę i kupię bo mnie będzie stać...
Ku chwale ojczyzny !
:
KPW, no to zamów zwykłą lotniczą rejestrowaną przesyłkę tak żeby na naszym końcu była PP Poczta Polska i czekaj cierpliwie na rozwój wypadków, coby nie było, na mszę możesz parę groszy dać...
Odpowiedz do tematu
kurynio napisał/a: | ||
W tym momencie coś we mnie pękło... Com ja niegodzien chciał uczynić W imię wyższych wartości narodowych, uroczyście oświadczam i z pełną dumą poniosę wszelkie koszta by w ojczyźnie żyło się lepiej, a może przez taką obywatelską postawę już za 30 lat będziemy mieć w kraju taki dobrobyt, że w końcu ceny zegarków w naszym kraju nie będą 3 lub 4 krotnie wyższe w stosunku do przeciętnych wynagrodzeń i nie trzeba będzie szukać gdzie taniej tylko pójdę i kupię bo mnie będzie stać... Ku chwale ojczyzny ! |
KPW, no to zamów zwykłą lotniczą rejestrowaną przesyłkę tak żeby na naszym końcu była PP Poczta Polska i czekaj cierpliwie na rozwój wypadków, coby nie było, na mszę możesz parę groszy dać...