taki kwarcyk - który? :)
Odpowiedz do tematu

:
jak dla mnie 2 zajebibi jest, jeszcze na tym meshu fajnie siadło pifko

:
strix kupuj jakiegoś powiesz na żywo jak to wygląda. Bo zegarki wyglądają naprawdę dobrze.

Pozdrawiam
Marcin/kornel91

Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
:
Ja się kiedyś na zatoce na Gigandeta w stanie NOS napalałem, jeszcze z oryginalnych "kłalitnych" wypustów z lat 70-tych. Wygląda na to, że kolejny brand zmartwychwstał.
Fajne są i w dobrej cenie. Gdyby nie to, że się już jedna bateryjka w tym miesiącu kliknęła, to bym rozważył.

Pozdrawiam
Eryk

We wrażeniu jakie wywieramy na innych, cena zegarka plasuje się tuż poniżej materiału z jakiego zrobione są nasze skarpetki.
:
Fajne są, chyba też sobie kliknę z nudów... coś ostatnio wymiotło Navihawki, a dawno nic nie kupiłem nowego :głową w mur:

YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
Wersja PVD kozacka ;)

Boisz się nie rób, robisz nie bój się ;)
:
Na bransolecie od Orienta Raya.

:
Nie no napokazywali i też kusi by sobie na wakacje sprawić, szczególnie że kolorystyka niebieskiego mi bardzo podchodzi. Szkoda tylko że podobno mu się bezel nie kręci i to tylko ozdoba przyspawana na stałe. Na fotach z bliska wykonanie świetne.

:
carpetmonster, rzeczywiście bezel nie jest obrotowy a to już duży minus :/

:
kornel91 napisał/a:
strix kupuj jakiegoś powiesz na żywo jak to wygląda. Bo zegarki wyglądają naprawdę dobrze.

Naklikam juz po wszystkich wojażach urlopowych, ew. kilka dni przed powrotem, bo nie bedzie mial kto odebrać paczuchy ;)

s

:
kornel91 napisał/a:
powiesz na żywo jak to wygląda

To ja za parę dni powiem ;) :))

YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
Iks napisał/a:
kornel91 napisał/a:
powiesz na żywo jak to wygląda

To ja za parę dni powiem ;) :))

To foty dobre wrzuć :)

Z tego co widziałem na fotach rysunek na dupce nieco srednią techniką zrobiony, no ale od strony paczania na zegar wydaje sie mocno cacy ;)

s

:
Iks, na którą wersję się zdecydowałeś? ;)

:

YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
No róznie co do czego, ale mnie osobiście chyba Nr. 4 no prawie jak Tudor chrono blue z tym nato:)

:
Ja bym brał 2 lub 3. Dlatego, że na Kizi czekam na niebieskiego.
Gdyby nie to, to niebieski.

Apa13 napisał/a:
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć pifko
Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum