mesh - gdzie taki można kupić
Odpowiedz do tematu

:
emster, dawno cię nie było :) Sumo kupiłeś ?? ;)

Pozdrawiam
Marcin/kornel91

Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
emster
[Usunięty]
:
kornel91, ostatnio czasu mam tak mało, że ledwo starcza na pobieżne przejrzenie forum, a coś napisać :) hoho kiedy :P
Sumo czeka w kolejce, jak nic się nie zmieni będzie niebieskie, może z tuningiem od yobokies, ale czy w tym roku, raczej nie... Inne priorytety się pojawiły...

:
Mi się dzisiaj kliknął za 15 martwych prezydentów taki:

Jak przyjdzie to dam znać czy warto było ;)

Ostatnio zmieniony przez blaise 2014-07-14, 21:36, w całości zmieniany 2 razy
:
Fajny! Napisz czy warto bylo.

:
Mesh jak mesh. Za to zapięcie do doopy. IMO na zdjęciach to chyba dwa inne meshe.

Apa13 napisał/a:
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć pifko
:
fakt, to zapięcie jest słabe, ale też bez przesady... tragedii nie ma...

"Być zwyciężonym i nie ulec to zwycięstwo, zwyciężyć i spocząć na laurach to klęska."

Usługi finansowe dla firm. Kredyt, Leasing, Faktoring. Info -> PW
:
Ja miałem takowy, kupiłem na zotoce od chyba "dobregotaniegoczłowieka" ;) i w sumie byłem zadowolony. Zapięcie całkiem ok. Odsprzedałem jednak, bo nie do końca pasował mi koncepcyjnie do staruszka Orienta Kompresora.

:
Emre, to jeden i ten sam z jednej strony jest przeszlifowany na płasko a z drugiej jest na okrągło, można sobie przełożyć.
Dzisiaj przyszedł i powiem wam, że nie ma wstydu, zapięcie blaszane, sam mesh jak się go wyprostuje to przez splot lekko się wykrzywia ale na nadgarstku leży świetnie i równo. Generalnie za tą kasę polecam.

free upload image

Ostatnio zmieniony przez blaise 2014-07-30, 21:58, w całości zmieniany 1 raz
:
blaise, daj linkę...

"Być zwyciężonym i nie ulec to zwycięstwo, zwyciężyć i spocząć na laurach to klęska."

:
Emre, http://www.ebay.com/itm/2...984.m1439.l2649
Tylko trzeba zwracać uwagę na długość, na mnie jak go założyłem do Big Mako jest idealny bez żadnej regulacji.

:
pifko

:
Widzę że ten sam sprzedawca niewiele drożej ma teraz tego samego mesha z lepszym zapięciem :głową w mur:
http://www.ebay.com/itm/W...=item3ce50b177a

:
Co w nim lepszego?

:
przecież to takie samo zapięcie... wszyscy w chinach na tym jadą... ;)

Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum