Odpowiedz do tematu
:
jak dla mnie 2 zajebibi jest, jeszcze na tym meshu fajnie siadło
:
strix kupuj jakiegoś powiesz na żywo jak to wygląda. Bo zegarki wyglądają naprawdę dobrze.
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
:
Ja się kiedyś na zatoce na Gigandeta w stanie NOS napalałem, jeszcze z oryginalnych "kłalitnych" wypustów z lat 70-tych. Wygląda na to, że kolejny brand zmartwychwstał.
Fajne są i w dobrej cenie. Gdyby nie to, że się już jedna bateryjka w tym miesiącu kliknęła, to bym rozważył.
Pozdrawiam
Eryk
Fajne są i w dobrej cenie. Gdyby nie to, że się już jedna bateryjka w tym miesiącu kliknęła, to bym rozważył.
Pozdrawiam
Eryk
We wrażeniu jakie wywieramy na innych, cena zegarka plasuje się tuż poniżej materiału z jakiego zrobione są nasze skarpetki.
:
Fajne są, chyba też sobie kliknę z nudów... coś ostatnio wymiotło Navihawki, a dawno nic nie kupiłem nowego
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
Wersja PVD kozacka
Boisz się nie rób, robisz nie bój się
:
Na bransolecie od Orienta Raya.
:
Nie no napokazywali i też kusi by sobie na wakacje sprawić, szczególnie że kolorystyka niebieskiego mi bardzo podchodzi. Szkoda tylko że podobno mu się bezel nie kręci i to tylko ozdoba przyspawana na stałe. Na fotach z bliska wykonanie świetne.
:
carpetmonster, rzeczywiście bezel nie jest obrotowy a to już duży minus
:
Naklikam juz po wszystkich wojażach urlopowych, ew. kilka dni przed powrotem, bo nie bedzie mial kto odebrać paczuchy
s
kornel91 napisał/a: |
strix kupuj jakiegoś powiesz na żywo jak to wygląda. Bo zegarki wyglądają naprawdę dobrze. |
Naklikam juz po wszystkich wojażach urlopowych, ew. kilka dni przed powrotem, bo nie bedzie mial kto odebrać paczuchy
s
:
To ja za parę dni powiem
kornel91 napisał/a: |
powiesz na żywo jak to wygląda |
To ja za parę dni powiem
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
To foty dobre wrzuć
Z tego co widziałem na fotach rysunek na dupce nieco srednią techniką zrobiony, no ale od strony paczania na zegar wydaje sie mocno cacy
s
Iks napisał/a: | ||
To ja za parę dni powiem |
To foty dobre wrzuć
Z tego co widziałem na fotach rysunek na dupce nieco srednią techniką zrobiony, no ale od strony paczania na zegar wydaje sie mocno cacy
s
:
Iks, na którą wersję się zdecydowałeś?
:
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
No róznie co do czego, ale mnie osobiście chyba Nr. 4 no prawie jak Tudor chrono blue z tym nato:)
:
Odpowiedz do tematu
Ja bym brał 2 lub 3. Dlatego, że na Kizi czekam na niebieskiego.
Gdyby nie to, to niebieski.
Gdyby nie to, to niebieski.
Apa13 napisał/a: |
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć |