Odpowiedz do tematu
:
Wolę wino z Lidla. Kardiolog zabronił mi piwa
Foch und Ch.
:
paski dotarły!
Wielkie dzięki zarówno Kubamie jak i TomkowiR!
Wielkie dzięki zarówno Kubamie jak i TomkowiR!
DOXA SUB 5000T CUSTOMER SERVICE STANDARD
http://www.chinawatches.p...p=182502#182502
"Lepiej częściowo mieć rację, niż całkowicie się mylić"
Pozdrawiam
Tomek (托梅克)
http://www.chinawatches.p...p=182502#182502
"Lepiej częściowo mieć rację, niż całkowicie się mylić"
Pozdrawiam
Tomek (托梅克)
:
Że paseczki dotarły pisałem w innym temacie, teraz wypada bardzo, ale to bardzo podziękować kumłotrom Kubamie i TomkowiR, niech wam bozia w zegarkach wynagrodzi.
:
O proszę Kubamie to dziękowałem, ale Tomkowi to pewnie znów coś przeoczyłem lub nie doczytałem i nie wiedziałem, że jest w to zaangażowany więc również dziękuję
I tak jak pisałem na pierwszą dziurę daje radę i wspaniale się nosi Blue Homarka
olej0070 napisał/a: |
paski dotarły!
Wielkie dzięki zarówno Kubamie jak i TomkowiR! |
O proszę Kubamie to dziękowałem, ale Tomkowi to pewnie znów coś przeoczyłem lub nie doczytałem i nie wiedziałem, że jest w to zaangażowany więc również dziękuję
I tak jak pisałem na pierwszą dziurę daje radę i wspaniale się nosi Blue Homarka
:
Dla przypomnienia, to TomekR ogarnął ten temat, zorganizował całe zamówienie, negocjował ceny, a ja tylko odebrałem i porozsyłałem.
Foch und Ch.
:
Ja także potwierdzam dotarcie pasków do mua. Paski bardzo miłe w dotyku ( a to dla mnie najważniejsze). Dzięki bardzo TomekR i Kubama. Niech wam bozia w zegarkach wynagrodzi
:
Szanowni Kuledzy - podziekował serdecznie za pasiorki - wczoraj wyszarpałem Svedoskowi a jeden juz dzis w "nadgarstkowych"... Jeszcze raz - dzięki
:
Witam,
I do mnie dotarla przesylka - dziekuje bardzo Panom Kubamie i TomkowiR...
I do mnie dotarla przesylka - dziekuje bardzo Panom Kubamie i TomkowiR...
Pozdrawiam
Krzysiek/Fazi64
...Ruski trollu - idi na ch.j...
:
ja już kilka dni temu miałem local pick-up u kubamy, ale jeszcze należą się kumotrom podziękowania, co niniejszym czynię
:
Paseczek do mnie dziś dotarł...bardzo miękka skórka...taki delikatny i miły w dotyku . Przelew przed chwilą puściłem. Dzięki wszystkim zaangażowanym!!
:
Z tym moim zaangażowaniem to nie przesadzajcie . Ale dziękuję za "dziękuję"
:
Odpowiedz do tematu
Dopiero teraz otworzyłem przesyłkę z paskami, są extra , dziękuję bardzo za sprawną organizację i zaufanie ( moje dopisanie się do listy, to był mój drugi post