Citizen, Oris czy coś innego?
Odpowiedz do tematu

:
bert69 napisał/a:
robinp napisał/a:
(...)

Nurek chrono :facepalm:

To jak z przeproszeniem wyścigowy traktor :D

Też mi takie połączenie zupełnie ze sobą nie współgra.

keep cool but care
:
Jeszcze to wpadło w oko, ponad budżet i nie wiem czy nie jest zbyt mało masywny :/

No i ten cały czas mnie intryguje

Ostatnio zmieniony przez satanic666 2014-08-07, 17:11, w całości zmieniany 1 raz
:
LD to taki uniwersalny jest bardzo (IMO to zaleta). Jak go mierzyłem, to wyglądał dość dobrze na moim 19,5 cm nadgarstku. Tylko ta wskazówka godzinowa jakoś mi nie pasuje.

Natomiast fenomenu zegarków marki Sinn nigdy chyba nie zakumam. Brzydale straszne i drogie cholernie :(

Pozdrawiam, Wojtek

... Taka jest moja koncepcja, Tak ja to widzę
Oni - wadliwi myśliwi, Ja jestem prawdziwy myśliwy ......
:
bert69 napisał/a:
LD to taki uniwersalny jest bardzo (IMO to zaleta). Jak go mierzyłem, to wyglądał dość dobrze na moim 19,5 cm nadgarstku. Tylko ta wskazówka godzinowa jakoś mi nie pasuje.

Natomiast fenomenu zegarków marki Sinn nigdy chyba nie zakumam. Brzydale straszne i drogie cholernie :(

Co do LLD to się zgadzam, jest uniwersalny i to też plus.
A Sinn w tej brzydocie jest jakiś magnes, a cena no jest trochę z czapy.

Twój Oris i tak najlepszy, ale cena :głową w mur:

Ostatnio zmieniony przez satanic666 2014-08-07, 17:35, w całości zmieniany 1 raz
:
Masz tutaj takie do wyboru. I oczywiście nie dziękuj. :))

http://allegro.pl/certina...4490858963.html

A tu z wenszem
http://allegro.pl/certina...4490858977.html

Piękne są. A u mnie brak $ :wkurzony: :wkurzony: :wkurzony: :wkurzony: :wkurzony: :wkurzony: :wkurzony: :głową w mur: :głową w mur: :głową w mur: :głową w mur: :głową w mur:

Apa13 napisał/a:
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć pifko
:
satanic666, LLD IMO nudny jak dla Ciebie. Takie moje zdanie. Mierzyłem go i jakiś mały i delikatny.

Ostatnio zmieniony przez kornel91 2014-08-07, 18:47, w całości zmieniany 1 raz
Pozdrawiam
Marcin/kornel91

Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
:
Jest jeszcze taka wersja:

On ma 43mm bezel i 43mm podstawę koperty. koperta z boku wygląda tak:

Jak dobrze ponegocjujesz to i cena może być znośna ;)

Pozdrawiam, Wojtek

... Taka jest moja koncepcja, Tak ja to widzę
Oni - wadliwi myśliwi, Ja jestem prawdziwy myśliwy ......
:
Kornel tak podejrzewałem, że LLD za delikatny i mały, cenę tego Orisa już znam tez tanio nie jest. Zobaczymy może przeważy opcja dalszego odkładania funduszy to wtedy bym kupił takiego jak twój, ale ciężko będzie wytrzymać bez nowego nabytku :głową w mur:

[ Dodano: 2014-08-10, 08:42 ]
Panowie ci co mają Doxe Sub, warto szukać, bo opinie skrajne desing mi się podoba, ale ponoć niektóre modele trochę niedorobione.

Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum