Odpowiedz do tematu
:
ja używam właśnie tego tutelary od Conrada, ale jakoś na 2 zegarki zaczyna mi nie wystarczać i zaczymam się chyba rozglądać za czymś na 4 sztuki. Plasticzak ogólnie daje radę, po pół roku ekspoatacji nieco głośniejszy ale działa
:
Ja używam Conrada na cztery zegarki (wersja pionowa, każdy zegarek oddzielnie włączany, cztery tryby czasu pracy). Wygląda nieźle - czarny, lakier fortepianowy. Odkąd drobną modyfikacją wyeliminowałem często spotykaną przypadłość tej marki, czyli stukanie przy cięższych zegarkach, jestem naprawdę zadowolony.
:
rmak, dobrze prawisz, stuka przy cięższych sztukach, a jaka to modyfikacja, jeżeli można spytać?
:
Wklejki z filcu (takiego jak np. do podklejania krzeseł) na "uchwytach na zegarki" przy zatrzaskach - w moim rotomacie są one plastikowe, z materiałowymi podkładkami pod zegarki. Dzięki temu wchodzą trochę "na wcisk" i nie mają luzu. Tak więc nic skomplikowanego.
:
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
:
Słoniu, oglądałem to tylko drogie Kupiłeś czy do recenzji dali ?? A ty jakiego rotomatu używasz ?
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Marcin/kornel91
:
Ja rotomatu nie mam. Zaproponowali wysyłkę do testów to stwierdziłem, że dlaczego by nie
:
nie, taki
http://www.conrad.pl/Roto..._885442_0819005
kornel91 napisał/a: |
Słoniu, pokaż co to idzie ??
rmak taki masz ? http://www.conrad.pl/Roto...onrad&pi=672598 |
nie, taki
http://www.conrad.pl/Roto..._885442_0819005
:
rmak, dzięki. Ja chyba będę coś szukał na dwa. Bo i pudełko na zegarki za małe kupiłem
To co Jacek pokazał fajne z wyświetlaczem. Czekam na recenzję to i może po recenzji rabaty będą dawać
To co Jacek pokazał fajne z wyświetlaczem. Czekam na recenzję to i może po recenzji rabaty będą dawać
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Marcin/kornel91
:
Też szukałem na dwa i trochę przypadkiem kupiłem taki, a teraz już się nie mieszczę i w pudełku i w rotomacie , tak więc się jeszcze zastanów.
:
rmak, jak w końcu kupię to max na 2 szt Tylko jeszcze muszę przemyśleć co i za ile. Bo ten Twój to wydatek 600pln to już niezła kwota
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Marcin/kornel91
:
Z mojego doświadczenia da się kupić prawie stówkę taniej, ale co kto potrzebuje i co się komu podoba. W każdym razie mój, pod względem wizualnym, zaakceptowała żona, więc nie muszę przynajmniej go chować w kącie
:
:
Odpowiedz do tematu
Grizzly, świetny.
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Marcin/kornel91