Gie...ale żółte
Odpowiedz do tematu

:
Z_bych napisał/a:
Nie za duży, nie za mały, ot w sam raz :)

Obrazek

wskazówek mu brakuje... :złośliwiec:

lepsze jutro było wczoraj
:
bow napisał/a:
Dokładnie tak...

Obrazek

Nie nooo... Dla Ciebie to za duzy jest... :D

Jakigos mie Ponie Buoze stwuozyl, takigo mie mos...
------------------------------------------------------
Nieoficjalny fanklub pana Ibe :)
:
bow napisał/a:
Dokładnie tak...

Obrazek

poszło PW

EDIT: w tym GA-100 piszą, że koperta i pasek są z naturalnych żywic??? coś bliżej Kumotrowie wiedzą?

Ostatnio zmieniony przez pdrog 2014-08-26, 20:42, w całości zmieniany 1 raz
:
pdrog napisał/a:
Z_bych napisał/a:

Obrazek

A co dzielić nie potrafi? facepalm

:
Z_bych napisał/a:
pdrog napisał/a:
Z_bych napisał/a:

Obrazek

A co dzielić nie potrafi? facepalm

potrafi...wizualnie brakuje wskazówek :/

:
Z_bych napisał/a:
pdrog, ;)

:)) pifko
........za każdym razem jak zabieram sie do wybierania zegarka czuję się jak :głową w mur:

:
rybak napisał/a:
bow napisał/a:
Dokładnie tak...

Obrazek

Nie nooo... Dla Ciebie to za duzy jest... :D

Nope, ot szeroki kąt w kalkulatorze...

Dziewczyny lubią brąz zapraszają :twisted:
:
Z_bych napisał/a:

zanim mi się zdjęcie wyświetliło pomyślałem że się dowartościowujesz :D a z kolorowymi mam tylko problem przebarwień i zabrudzeń - tak se to wygląda. Żółty nie będzie tu wyjątkiem :(

edit przejrzałem teraz huba i hmmm większość żółtych modeli sold out GA100 między innymi

Ostatnio zmieniony przez Ratler Wściekły I 2014-08-26, 21:47, w całości zmieniany 3 razy
Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
:
Ciniol, tylko to do przeżycia :) Ja muszę kupić pasek i bezel do swojej katiuszy ;)

Pozdrawiam
Marcin/kornel91

Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
:
ale że brudny pasek i przebarwienia do przeżycia? I to mówi ten któremu przeszkadza goopie 10 sekund w Oriencie :/
:D

Ostatnio zmieniony przez Ratler Wściekły I 2014-08-27, 08:41, w całości zmieniany 1 raz
Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
:
Ciniol napisał/a:
ale że brudny pasek i przebarwienia do przeżycia? I to mówi ten tprzeszkadza goopie 10 sekund w Oriencie :/
:D

Przy tylu zegarkach co masz to nosisz je tak rzadko, że nie wiem skąd te przebarwienia ;)
No a ja szanuję zegarki i te przebarwienia są i tak mało widoczne więc do przeżycia :D cool

Pozdrawiam
Marcin/kornel91

Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
:
przebarwienia są pewnie dlatego że różne takie z foruma uroki muszą rzucać z zazdrości hmmm inaczej się tego nie da wytłumaczyć :D

:
Rafał może coś w tym jest :) Ja ostatnio oglądałem jakiś program w TVN i gość miał białego G a właściwie to on już był beżowo brązowy :/ :))

Pozdrawiam
Marcin/kornel91

:
to jest imo padlina w G :( rozumiem żeby jeszcze poddawać je ekstremalnym działaniom typu odczynniki chemiczne, super wyebolitowe źródła światła itp. ale ja je po prostu noszę

Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum