:
Z_bych napisał/a: |
Nie za duży, nie za mały, ot w sam raz
Obrazek |
wskazówek mu brakuje...
lepsze jutro było wczoraj
:
bow napisał/a: |
Dokładnie tak...
Obrazek |
Nie nooo... Dla Ciebie to za duzy jest...
Jakigos mie Ponie Buoze stwuozyl, takigo mie mos...
------------------------------------------------------
Nieoficjalny fanklub pana Ibe
:
bow napisał/a: |
Dokładnie tak...
Obrazek |
poszło PW
EDIT: w tym GA-100 piszą, że koperta i pasek są z naturalnych żywic??? coś bliżej Kumotrowie wiedzą?
Ostatnio zmieniony przez pdrog 2014-08-26, 20:42, w całości zmieniany 1 raz
lepsze jutro było wczoraj
:
Ciniol, tylko to do przeżycia
Ja muszę kupić pasek i bezel do swojej katiuszy
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
:
ale że brudny pasek i przebarwienia do przeżycia? I to mówi ten któremu przeszkadza goopie 10 sekund w Oriencie
Ostatnio zmieniony przez Ratler Wściekły I 2014-08-27, 08:41, w całości zmieniany 1 raz
Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
:
Ciniol napisał/a: |
ale że brudny pasek i przebarwienia do przeżycia? I to mówi ten tprzeszkadza goopie 10 sekund w Oriencie
|
Przy tylu zegarkach co masz to nosisz je tak rzadko, że nie wiem skąd te przebarwienia
No a ja szanuję zegarki i te przebarwienia są i tak mało widoczne więc do przeżycia
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
:
przebarwienia są pewnie dlatego że różne takie z foruma uroki muszą rzucać z zazdrości
inaczej się tego nie da wytłumaczyć
Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
:
Rafał może coś w tym jest
Ja ostatnio oglądałem jakiś program w TVN i gość miał białego G a właściwie to on już był beżowo brązowy
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
:
to jest imo padlina w G
rozumiem żeby jeszcze poddawać je ekstremalnym działaniom typu odczynniki chemiczne, super wyebolitowe źródła światła itp. ale ja je po prostu noszę