Gie...ale żółte
Odpowiedz do tematu

:
No ja miałem ten problem z GLS szlufka od bluzy zmieniła kolor z pomarańczy na zieleń oczywiście miejscowo. Mogliby troszkę poprawić te materiały żeby tak się nie odbarwiały.

Pozdrawiam
Marcin/kornel91

Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
:
Ciniol napisał/a:
... ja je po prostu noszę

W nadgarstkowych tego nie widać. :złośliwiec:

Apa13 napisał/a:
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć pifko
:
Bo ja w przeciwieństwie do Ciebie Panie MistrzuDziadowskiejKakowskiejSzkołyFotografii mam w sobie taki bezwstyd żeby pokazywać moje dzieła :złośliwiec:

;) :D

Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
:
Ciniol napisał/a:
Bo ja w przeciwieństwie do Ciebie Panie MistrzuDziadowskiejKakowskiejSzkołyFotografii mam w sobie taki bezwstyd żeby pokazywać moje dzieła :złośliwiec:

;) :D

Skoro moje zaakceptowali ;) :D , bo nie mieli wyjścia, to Twoje również by zaakceptowali. :złośliwiec:

Apa13 napisał/a:
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć pifko
:
bow napisał/a:
rybak napisał/a:
bow napisał/a:
Dokładnie tak...

Obrazek

Nie nooo... Dla Ciebie to za duzy jest... :D

Nope, ot szeroki kąt w kalkulatorze...

Obrazek

Tak sie pocieszaj... :P

A tak juz calkiem ;) serio, to przymierzalem go tez ostatnio, na fotkach sie wydawal wiekszy.

Jakigos mie Ponie Buoze stwuozyl, takigo mie mos...
------------------------------------------------------
Nieoficjalny fanklub pana Ibe :)
:
hmmm ...no i byłem w tajmtrądzie i kilku innych sklepach.
pomacałem, poprzymierzałem i stwierdzam, że to nie dla mnie nono
znaczy nawet nie tyle żółte, ale w ogóle G
na żywo jedynie 5600 w różnych wersjach do mnie gadał
i na pocieszenie kliknąłem SRP455k1 :))

Ostatnio zmieniony przez pdrog 2014-08-30, 16:19, w całości zmieniany 1 raz
lepsze jutro było wczoraj
:
No, to jako my pisali - poluj na GW-5000 lub GS-1200.
To killery!!!

Dziewczyny lubią brąz zapraszają :twisted:
:
bow napisał/a:
No, to jako my pisali - poluj na GW-5000 lub GS-1200.
To killery!!!

mam zamiar posłuchać tych jakże cennych wskazówek i rozpocząć polowanie na GW-5000 pifko

lepsze jutro było wczoraj
Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum