Odpowiedz do tematu
:
Z tych twoich najlepszy jak dla mnie jest GW-3500 ale kolega Szymon też pokazał fajnego Casio GAC 100
INVICTA F0066
:
Moze tobie Mariusz sie twoj znudzi do tej pory
Mariusz napisał/a: | ||
Pomożemy Jak coś to śmiało pisz. |
Moze tobie Mariusz sie twoj znudzi do tej pory
:
Może tak być bo innego G ze wskazówkami mam na oku. Ale to plan odległy bardzo.
:
Pasuje , ja i tak wczesniej jak w marcu nie kupie a i poczekac moge
[ Dodano: 2013-12-18, 16:10 ]
Bedziesz w Działdowie na kolejne swieta ( Wielkanocne )w odwiedziny to i interes mozna ubic
Mariusz napisał/a: |
Może tak być bo innego G ze wskazówkami mam na oku. Ale to plan odległy bardzo. |
Pasuje , ja i tak wczesniej jak w marcu nie kupie a i poczekac moge
[ Dodano: 2013-12-18, 16:10 ]
Bedziesz w Działdowie na kolejne swieta ( Wielkanocne )w odwiedziny to i interes mozna ubic
: Re: Zegar z cyferkami
A ja miałem i mam od 10 lat Pathfindera PAG50. W zasadzie kupiłem bo była okazja. W necie w USA był wtedy za 125$ a w Zibim za 999zł Był ze mną wszędzie, w temperaturach (które wskazywał) od -20 do +43'C.
Jest trochę sczochrany ale wytrzymałości nie można mu odmówić. Tough solar, ale 2 lata temu wymieniłem mu akumulator bo świrował.
Powiem tak, jeżeli nie będziesz używał funkcji A.B.C. to nie kupuj.
Jeśli korzystasz z kompasu lub termometru to się nie zastanawiaj.
Jako tool watch jest niezastąpiony. Podobne funkcje ma też G-shock mudman G-9300.
revolta napisał/a: |
... Nigdy nie maiałem protreka.
|
A ja miałem i mam od 10 lat Pathfindera PAG50. W zasadzie kupiłem bo była okazja. W necie w USA był wtedy za 125$ a w Zibim za 999zł Był ze mną wszędzie, w temperaturach (które wskazywał) od -20 do +43'C.
Jest trochę sczochrany ale wytrzymałości nie można mu odmówić. Tough solar, ale 2 lata temu wymieniłem mu akumulator bo świrował.
Powiem tak, jeżeli nie będziesz używał funkcji A.B.C. to nie kupuj.
Jeśli korzystasz z kompasu lub termometru to się nie zastanawiaj.
Jako tool watch jest niezastąpiony. Podobne funkcje ma też G-shock mudman G-9300.
:
Pewnie będą, duża szansa że wcześniej, to przywiozę, pooglądasz sobie.
revolta napisał/a: |
Bedziesz w Działdowie |
Pewnie będą, duża szansa że wcześniej, to przywiozę, pooglądasz sobie.
:
Oooooo nie ma jak pomacac , zegarek oczywiscie
Mariusz napisał/a: | ||
Pewnie będą, duża szansa że wcześniej, to przywiozę, pooglądasz sobie. |
Oooooo nie ma jak pomacac , zegarek oczywiscie
:
Ostatnio zmieniony przez Mariusz 2013-12-18, 22:25, w całości zmieniany 1 raz
bo się i w sobie zamknę
Ostatnio zmieniony przez Mariusz 2013-12-18, 22:25, w całości zmieniany 1 raz
:
Nie zakładam nowego tematu , tylko dalej brniemy
Chyba czas na protreka Moj G pojdzie do ludzi , a poszukiwania czas zaczac
Protrek
- solar
- wave
- 200m
- do 800zł jezeli istnieje
Reszta jak leci
Chyba czas na protreka Moj G pojdzie do ludzi , a poszukiwania czas zaczac
Protrek
- solar
- wave
- 200m
- do 800zł jezeli istnieje
Reszta jak leci
:
masz na bazarku ale się pachorób jeden wyrwał już wrrr...
Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
:
100 metrowy i nie ma wave
:
Jeśli koniecznie WC, TS i 200WR to chyba tylko PRW-2500 (jest akurat na allegro jakaś używka za 829).
Jeśli odrzucić WC to jeszcze PRG-250 i PRG-260 dojdą i nawet się zmieszczą w budżecie nowe sztuki.
Jeśli odrzucić WC to jeszcze PRG-250 i PRG-260 dojdą i nawet się zmieszczą w budżecie nowe sztuki.
:
O PRW-2500 juz dawno myslalem , ale szukam jeszcze alternatywy dla niego jak nic nie znajde bedzie prw-2500
:
W sumie to jeszcze PRW-1500 się łapie do tych wymagań, ale w budżecie może być ciężko .
:
Odpowiedz do tematu
a tak w sumie na wafla ci te 200 inna sprawa ze myślałem że Protreki jak G maja standardowo 200 aż pójdę znaleźć mojego żeby oblukać
Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.