Odpowiedz do tematu
:
Goldboy któren wyczesał od Ciebie Armidę? Pokaż palcem
Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
:
Oby tylko spotkania z maczetą nie było
:
edit zapomniałem że mogę wywrzeć na cię karę wywalenia z załogi G
Ostatnio zmieniony przez Ratler Wściekły I 2014-09-18, 21:17, w całości zmieniany 1 raz
edit zapomniałem że mogę wywrzeć na cię karę wywalenia z załogi G
Ostatnio zmieniony przez Ratler Wściekły I 2014-09-18, 21:17, w całości zmieniany 1 raz
Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
:
Ostatnio zmieniony przez Ciech 2014-09-18, 21:50, w całości zmieniany 1 raz
Rozumiem Twe emocje Cinol doskonale
... bo Armida klawa jak cholera
Nosiłbym i dłuuuuuuuuuuuugo nie zdejmował
... bo Armida klawa jak cholera
Nosiłbym i dłuuuuuuuuuuuugo nie zdejmował
Ostatnio zmieniony przez Ciech 2014-09-18, 21:50, w całości zmieniany 1 raz
:
Chyba najważniejsze, że nadal jest w "Załodze", co?
:
sprytna obrona Strzała w takim razie masz karę "wywalenia z Załogi G" w zawieszeniu
:
Ciniol, wywalimy Cię z grupy Flaterszajów jak będziesz się tak z władzą obnosił .. A to dopiero będzie cios
:
jaką władzą??? porządek trzymam w grupie żeby się nie rozłaziła a nie tak jak miękusy co straszą pagonami za spamerkę na bazarku a później nie chcą go dawać, z czego byłyby same korzyści, poczynając od zbudowania autorytetu a kończąc na czasowym wyeliminowaniu pewnych myśliwych z bazarku żeby porządnym ludziom nie przeszkadzali kupować
:
Tu nie ma takich, sami pijacy, zboki i złodzieje
Fora Ci się pomerdały
Ciniol napisał/a: |
żeby porządnym ludziom nie przeszkadzali kupować |
Tu nie ma takich, sami pijacy, zboki i złodzieje
Fora Ci się pomerdały
:
dobra ide kizi gdzie wyższa kultura jest
:
Tylko uważaj, tam ostatnio gościa we fraku zawiesili
:
Ostatnio zmieniony przez goTomek 2014-09-19, 10:14, w całości zmieniany 1 raz
Kelnera?
Ostatnio zmieniony przez goTomek 2014-09-19, 10:14, w całości zmieniany 1 raz
Some of them want to abuse you
Some of them want to be abused
русский тролль иди нахуй
:
bo nie zajechał bryką z kierowcą to co się dziwicie?
:
Odpowiedz do tematu
No i bez seksiblondi był pewnie
A wokle to mu lumpenproletariacko z oczu patrzyło
A wokle to mu lumpenproletariacko z oczu patrzyło