Odpowiedz do tematu
:
To sobie zamów pasek z cordury u Nicka, dopasuje się po 5 minutach
:
A fajne są?
:
Jazz-, a kogo stać na miesiąc oczekiwania w naszych czasach...?
Tomek, handmejdowa cordura to niezły pomysł, choć pewnie dobra masówka wystarczy.
Tomek, handmejdowa cordura to niezły pomysł, choć pewnie dobra masówka wystarczy.
"Sracz był oddalony od wyra, szło się w deszczu. Gówniane to były czasy."
Jan Oborniak
Jan Oborniak
:
Fajne, mam 3
Jazz- napisał/a: |
A fajne są? |
Fajne, mam 3
:
Poka jak to wygląda .
Tomek napisał/a: | ||
Fajne, mam 3 |
Poka jak to wygląda .
:
Jazz-, to może wyglądać, jak sobie osoba życzy .. Taki sam materiał, jak skóra
:
A wodę jak znosi i ile Cię kosztowało?
:
O kosztach to pogadaj z Przemkiem/nick555
A wody nie znosi, bo wypełnienie i podkład ze skóry ..
Ale nie ma problemu, by zrobić z samej cordury i masz wtedy parciaka, który schnie błyskawicznie
A wody nie znosi, bo wypełnienie i podkład ze skóry ..
Ale nie ma problemu, by zrobić z samej cordury i masz wtedy parciaka, który schnie błyskawicznie
:
czarny zdecydowanie
:
Powtórzę po większości z kolegów: Havana, szczególnie na jakimś fajnym pachu, jest świetna, ale jako EDC wybrałbym jednak czarnego na bransolecie.
keep but care
:
Pany już po temacie brązowego skorumpował
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
:
A tam.
Teraz czas na dokupienie czarnego na kajdanie. Tym bardziej, że na Havane znalazł sponsora.
kornel91 napisał/a: |
Pany już po temacie brązowego skorumpował |
A tam.
Teraz czas na dokupienie czarnego na kajdanie. Tym bardziej, że na Havane znalazł sponsora.
Apa13 napisał/a: |
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć |
:
Ona jest bardzo dobra ta koncepcja...
Dorian06 napisał/a: |
Teraz czas na dokupienie czarnego na kajdanie. Tym bardziej, że na Havane znalazł sponsora. |
Ona jest bardzo dobra ta koncepcja...
:
Widać, że nie jedna osoba ma go w dwóch egzemplarzach, więc kto tam wie . Ostatnio EDCtowałem zielony zegarek i nie przeszkadzał, więc myślę że z brązowym będzie jeszcze lepiej .
:
Odpowiedz do tematu
Czarny, i tylko czarny
Prawdziwe zwycięstwo to zwycięstwo nad sobą.