Odpowiedz do tematu
:
Jazz-, tylko współczuć
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
:
:
Ostatnio zmieniony przez Jazz- 2014-10-05, 13:27, w całości zmieniany 1 raz
Nie wiem, muszę przemyśleć sprawę. Może pogodnie tego co przyjdzie za dwa tygodnie, a citek zostanie. Chyba, że przyciśnie mnie wcześniej z kasą, jeśli koszta naprawy okażą się wyższe niż się spodziewam .
PS
Sarna skasowała przód, ale weszła pod auto, nie na maskę.
PS
Sarna skasowała przód, ale weszła pod auto, nie na maskę.
Ostatnio zmieniony przez Jazz- 2014-10-05, 13:27, w całości zmieniany 1 raz
:
Na pasztet ją.
Jazz- napisał/a: |
...
PS Sarna skasowała przód, ale weszła pod auto, nie na maskę. |
Na pasztet ją.
Apa13 napisał/a: |
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć |
:
W tej cenie długo powisi
kornel91 napisał/a: |
Męczył, męczył i już brązik na kizi wisi |
W tej cenie długo powisi
:
Pewnie specjalnie, żeby się nie sprzedał.
tomaliusz napisał/a: | ||
W tej cenie długo powisi |
Pewnie specjalnie, żeby się nie sprzedał.
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć |
:
Ja bym brał havanę . Tak jakoś na dłoni ładniej jak dla mnie wygląda.
hej ho
:
Ale łun wziął i już sprzedaje.
Velmer napisał/a: |
Ja bym brał havanę . Tak jakoś na dłoni ładniej jak dla mnie wygląda. |
Ale łun wziął i już sprzedaje.
:
I pewnie chce zarobić
Dorian06 napisał/a: | ||
Ale łun wziął i już sprzedaje. |
I pewnie chce zarobić
:
No to za naprawę auta płaci nadleśnictwo
Jazz- napisał/a: |
Sarna skasowała przód, ale weszła pod auto, nie na maskę. |
No to za naprawę auta płaci nadleśnictwo
:
Tomek, nie jest to prosta sprawa. Jeszcze jak były znaki to pewnie nic nie zyska.
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Marcin/kornel91
:
Odpowiedz do tematu
Jeśli wezwała policję i ta stwierdziła po oględzinach, że auto jechało przepisowo - odszkodowanie się należy.
Wjechałem kiedyś (4-5 lat temu) służbowym w łosia w okolicach Płocka, auto do kasacji. Za wszystko zapłaciło nadleśnictwo. Ale była policja na miejscu zdarzenia, oględziny, był nawet leśniczy, wezwany przez policjantów. Znaki były.
Wjechałem kiedyś (4-5 lat temu) służbowym w łosia w okolicach Płocka, auto do kasacji. Za wszystko zapłaciło nadleśnictwo. Ale była policja na miejscu zdarzenia, oględziny, był nawet leśniczy, wezwany przez policjantów. Znaki były.