Łysego Alpha miała bodaj tą przypadłość i z tego co pamiętam to właśnie nią kaido wyleczył.
Wtedy też wyszło szydło z wora, że Częstochowski zegarmistrz do którego chodził Smok leciał w kulki i raczej nie chciało mu się zgłębić tematu. Ta alpha, mój Ward trafiły do niego z takimi usterkami, że dało się to zauważyć poświęcając trochę czasu więcej
Odpowiedz do tematu
:
FORZA Robert!
RK WRT
RK WRT
:
Hmm kumotrze Kaido może byś zasiadł do tematu
:
Toyota Panowie Baum chronografów się nie boją Także jeżeli nie będzie potrzeba jakiś części nie mówię tutaj o śrubkach to powinni Ci go zrobić. Jeżeli masz do nich jakoś niedaleko to ich odwiedź, telefony odbierają rzadko bo u nich zawsze jest kolejka.
Ostatnio zmieniony przez Aronus 2014-10-08, 09:45, w całości zmieniany 1 raz
Toyota napisał/a: |
Wyguglałem zegarmistrza w Gdańsku, Baum&Baum na Waryńskiego, dryndnę później, zapytam |
Toyota Panowie Baum chronografów się nie boją Także jeżeli nie będzie potrzeba jakiś części nie mówię tutaj o śrubkach to powinni Ci go zrobić. Jeżeli masz do nich jakoś niedaleko to ich odwiedź, telefony odbierają rzadko bo u nich zawsze jest kolejka.
Ostatnio zmieniony przez Aronus 2014-10-08, 09:45, w całości zmieniany 1 raz
:
Bywam w trójmieście od czasu do czasu, najprędzej bedę w piątek więc podjadę, światełko w tunelu się robi
Aronus napisał/a: | ||
Toyota Panowie Baum chronografów się nie boją Także jeżeli nie będzie potrzeba jakiś części nie mówię tutaj o śrubkach to powinni Ci go zrobić. Jeżeli masz do nich jakoś niedaleko to ich odwiedź, telefony odbierają rzadko bo u nich zawsze jest kolejka. |
Bywam w trójmieście od czasu do czasu, najprędzej bedę w piątek więc podjadę, światełko w tunelu się robi
:
Baumów Polecam i ja, większość moich zegarków serwisowałem u nich i przeważnie jestem zadowolony, czasami mi się lekkie błędy przytrafią typu paproch lub ślad palca na szkiełku dlatego trzeba oglądać zegarek przy odbiorze.
Seiko: 6105-8110, SBDX001, 6306-7000
Citizen: Signature Grand Classic NB0046-51L
AEVIG: Huldra Blue
Casio: G-9300
:
Odezwał się jeszcze Stefan z Magrette.eu, papiery mam mu wysłać zeskanowane i będziem działać
:
Lekkie błędy powiadasz...
Deco79 napisał/a: |
... czasami mi się lekkie błędy przytrafią typu paproch lub ślad palca na szkiełku dlatego trzeba oglądać zegarek przy odbiorze. |
Lekkie błędy powiadasz...
:
Ostatnio zmieniony przez Deco79 2014-10-08, 12:49, w całości zmieniany 1 raz
m.aciek, widziałem większe . Ale faktycznie dwa lub trzy razy się przytrafiło na jakieś 40 może 50 zegarków, które u nich robiłem
Ostatnio zmieniony przez Deco79 2014-10-08, 12:49, w całości zmieniany 1 raz
Seiko: 6105-8110, SBDX001, 6306-7000
:
jeessu, jak dobrze, że jak się przekonałem do kwarców
m.aciek napisał/a: |
Lekkie błędy powiadasz... |