Pomarańcza pojechała dziś do kolegi suchydry. U mnie było tydzień, używane do deskdivingu i ze dwa razy zachlapane przy kąpaniu dzieciaków.
Fajny zegarek, podobał mię się.
Odpowiedz do tematu
:
:
W końcu dotarł do mnie szarak.
Jutro zrobimy mu jakąś sesję zdjęciową.
[ Dodano: 2014-10-07, 22:36 ]
Po małej wyprawie w plener
Jutro zrobimy mu jakąś sesję zdjęciową.
[ Dodano: 2014-10-07, 22:36 ]
Po małej wyprawie w plener
:
Kolega suchydry coś się nie chwali, więc ja napiszę, że zgodnie z trackingiem DPD - zegarek jest (od 07.10.14 godz. 14.49.38s ) w jego rękach.
:
Ponieważ w poniedziałek odchodzi grafitowy więc zajmę kolejkę na pomarańczę:
58. Piort
59. m.aciek
60. suchydry
61. zmisz
58. Piort
59. m.aciek
60. suchydry
61. zmisz
:
Mała zamiana miejsc na szaraka.
Wpuszczam w kolejkę Cichego, ze względu na to, że w przyszły wtorek mam kilkudniowy wyjazd służbowy. Tym samym nie miałbym szans nacieszyć się zegarkiem.
Tym samym po zamianie miejsc kolejka kształtuje się następująco :
Grafitowy:
1.
...
63. zmisz
64. Cichy
65. Elix
Wpuszczam w kolejkę Cichego, ze względu na to, że w przyszły wtorek mam kilkudniowy wyjazd służbowy. Tym samym nie miałbym szans nacieszyć się zegarkiem.
Tym samym po zamianie miejsc kolejka kształtuje się następująco :
Grafitowy:
1.
...
63. zmisz
64. Cichy
65. Elix
"Żyj pasją, a spełnisz marzenia"
:
Ok, ok
:
Hop
...all we do is eliminate our future with the things we do today.
Money is our incentive now so that makes it okay.
Money is our incentive now so that makes it okay.
:
Mam szaraka od dwoch dni
Bardzo fajny zegarek, aczkolwiek dla mnie zbyt masywny i przede wszystkim za gruby
Nosze na pasku, bo na bransolecie chce mi urwac reke
Bardzo fajny zegarek, aczkolwiek dla mnie zbyt masywny i przede wszystkim za gruby
Nosze na pasku, bo na bransolecie chce mi urwac reke
:
Dotarła pomarańcza. Zobaczy jak się będzie spisywać.
:
Ostatnio zmieniony przez Elix 2014-11-10, 20:10, w całości zmieniany 1 raz
Dotarło do mnie szare Otago. Niniejszym odległość, którą pokonało aż pod moje drzwi, wynosi 29932 km.
Zacny to dystans. Grubo ponad 2/3 obwodu równikowego globu
Sam zegarek przypadł mi do gustu i rozważam zakup. Pozostaje tylko kwestia koloru.
Dlatego niniejszym dopisuję się do listy kolejkowej na pomarańczkę, coby porównać organoleptycznie rzeczone sikorki
58. Piort
59. m.aciek
60. suchydry
61. zmisz
62. Elix
Zacny to dystans. Grubo ponad 2/3 obwodu równikowego globu
Sam zegarek przypadł mi do gustu i rozważam zakup. Pozostaje tylko kwestia koloru.
Dlatego niniejszym dopisuję się do listy kolejkowej na pomarańczkę, coby porównać organoleptycznie rzeczone sikorki
58. Piort
59. m.aciek
60. suchydry
61. zmisz
62. Elix
Ostatnio zmieniony przez Elix 2014-11-10, 20:10, w całości zmieniany 1 raz
:
hop
:
Będzie mówione
Ponieważ jestem ostatnim ogniwem spajającym sztafetę z Otago, informuję wszem i wobec, że jeśli nikt więcej nie zgłosi się do listy kolejkowej,
szare Otago wraca po uzgodnieniu z władzą najwyższą do spokojnej przystani w mieście Zielona Góra.
Podobny los podzieli pomarańczowe Otago, za którym czekam. Zegarki zostaną odesłane jednocześnie po zakończeniu testu z pomarańczką
Przy okazji chciałem podziękować ojcom założycielom za możliwość testowania zegarków.
To świetna inicjatywa. Tak trzymać Gerlach !
Ponieważ jestem ostatnim ogniwem spajającym sztafetę z Otago, informuję wszem i wobec, że jeśli nikt więcej nie zgłosi się do listy kolejkowej,
szare Otago wraca po uzgodnieniu z władzą najwyższą do spokojnej przystani w mieście Zielona Góra.
Podobny los podzieli pomarańczowe Otago, za którym czekam. Zegarki zostaną odesłane jednocześnie po zakończeniu testu z pomarańczką
Przy okazji chciałem podziękować ojcom założycielom za możliwość testowania zegarków.
To świetna inicjatywa. Tak trzymać Gerlach !
:
Ciekawe co następne pójdzie w rejs
:
Batory jest w trasie
soda napisał/a: |
Ciekawe co następne pójdzie w rejs |
Batory jest w trasie
Nieczynne z powodu że zamknięte
:
Tak, tak, ale trzeba patrzyć dalej za horyzont
Odpowiedz do tematu