a może?
Odpowiedz do tematu
:
"Być zwyciężonym i nie ulec to zwycięstwo, zwyciężyć i spocząć na laurach to klęska."
Usługi finansowe dla firm. Kredyt, Leasing, Faktoring. Info -> PW
Usługi finansowe dla firm. Kredyt, Leasing, Faktoring. Info -> PW
:
Tez mu chciałem w pierwszym odrucuhu podsunąć ale :
Emre napisał/a: |
a może?
Obrazek |
Tez mu chciałem w pierwszym odrucuhu podsunąć ale :
aptekarz napisał/a: |
[...]
Idealny zegarek nie powinien posiadać: -wskazówek w stylu Rolexa lub Tudora -chrono -lupki na dacie a najlepiej daty [...] |
:
Gdyby nie GMT i mercedesik byłby ładny zegarek
:
''Co ty wiesz o zabijaniu ''
Jedyny zegarek ktory mam tak długo i nie mysle narazie go sprzedawac ,
m.aciek napisał/a: |
sumo nigdy mi się nie podobało. |
''Co ty wiesz o zabijaniu ''
Jedyny zegarek ktory mam tak długo i nie mysle narazie go sprzedawac ,
:
revolta, wcale nie tak długo.
Apa13 napisał/a: |
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć |
:
Uwierz mi ze jak na mnie to bardzo bardzo długo
Juz nie pamiatam kiedy go od ciebie wytargałem ,
Ale bywalo ze zegary mialem kilka godzin , dni ,rzadko miesiecy ,
[ Dodano: 2014-10-02, 16:14 ]
Dorian ja go pokazałem w nowych nabytkach 9 grudnia 2013 r sam jestem szoku jak długo mam sumo
Ostatnio zmieniony przez revolta 2014-10-02, 14:55, w całości zmieniany 1 raz
Dorian06 napisał/a: |
revolta, wcale nie tak długo. |
Uwierz mi ze jak na mnie to bardzo bardzo długo
Juz nie pamiatam kiedy go od ciebie wytargałem ,
Ale bywalo ze zegary mialem kilka godzin , dni ,rzadko miesiecy ,
[ Dodano: 2014-10-02, 16:14 ]
Dorian ja go pokazałem w nowych nabytkach 9 grudnia 2013 r sam jestem szoku jak długo mam sumo
Ostatnio zmieniony przez revolta 2014-10-02, 14:55, w całości zmieniany 1 raz
:
revolta, o fuck. To już 10 miechów. Nie sądziłem, że to już tyle.
A za mną znów zaczęło chodzić.
Ale ile można razy mieć jeden zegarek
A za mną znów zaczęło chodzić.
Ale ile można razy mieć jeden zegarek
Apa13 napisał/a: |
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć |
:
tyle ile razy ci sie podoba ja mialem raz 4 big maki jednoczesnie tylko tarcze sie roznily niebieska pomarancowa czarna i luma tez bylo fajnie
Cytat: |
Ale ile można razy mieć jeden zegarek |
tyle ile razy ci sie podoba ja mialem raz 4 big maki jednoczesnie tylko tarcze sie roznily niebieska pomarancowa czarna i luma tez bylo fajnie
:
No to może Seiko Stargate?
Ostatnio zmieniony przez 3ndriu 2014-10-03, 20:27, w całości zmieniany 1 raz
aptekarz napisał/a: |
Mi się podoba bardziej niż chrono. Ale ja nie lubię bałaganu na tarczy. Szukam jeszcze jakiegoś seiko z nakładanymi indeksami i bez piąteczki na tarczy. Wiem że sumo takie ma ale nie jestem do niego przekonany. Coś ala skx 009 ale z ciekawymi indeksami i tarczą. Chyba jestem zbyt wymagający... |
No to może Seiko Stargate?
Ostatnio zmieniony przez 3ndriu 2014-10-03, 20:27, w całości zmieniany 1 raz
:
Stargate tylko białe
3ndriu napisał/a: | ||
No to może Seiko Stargate? [url=http://imagizer.imag...h4h.jpg]Obrazek[/URL] [url=http://imagizer.imag...lLu.jpg]Obrazek[/URL] |
Stargate tylko białe
Nieczynne z powodu że zamknięte
:
Ostatnio zmieniony przez aptekarz 2014-10-03, 21:05, w całości zmieniany 1 raz
Nie podoba mi się ten Seiko ale dziękuję za chęć pomocy. W tej chwili ograniczyłem wybór do następujących modeli:
DeepBlue masterDiver 1000 grey
Aevig huldra black albo blue ( jakby ktoś chciał odsprzedać poproszę PW )
DeepBlue SeaRam 500
Certina Ds Action automatic bo mimo wszystko jest najbardIej uniwersalnym zegarkiem
Znalazłem też kolejny piękny model zegarka czyli niebiesk-złoty squale vintage którego można obejrzeć w galerii na sąsiednim forum. Chciałem go odkupić ale okazało się że ma 36mm
Biednemu zawsze wiatr w oczy
Sam nie wiem co wybrać z powyższej czwórki...
[ Dodano: 2014-10-24, 17:36 ]
Zdecydowałem się na MasterDivera w szarości ale okazał się niedostępny. Obejrzałem więc DsAction po raz kolejny i znowu na żywo mnie nie urzekła. Aevig mógłby okazać się za mały a w sea ramie nie pasowały mi kolorowe wskazówki.
Stwierdziłem że nic na siłę i porzuciłem pomysł divera na rzecz pilota. Tym sposobem stałem się posiadaczem Glycine które chyba już do mnie zmierza Divery dalej sobie przeglądam i pewnie na ten typ zegarka też przyjdzie pora.
Dziękuję wszystkim za propozycje
DeepBlue masterDiver 1000 grey
Aevig huldra black albo blue ( jakby ktoś chciał odsprzedać poproszę PW )
DeepBlue SeaRam 500
Certina Ds Action automatic bo mimo wszystko jest najbardIej uniwersalnym zegarkiem
Znalazłem też kolejny piękny model zegarka czyli niebiesk-złoty squale vintage którego można obejrzeć w galerii na sąsiednim forum. Chciałem go odkupić ale okazało się że ma 36mm
Biednemu zawsze wiatr w oczy
Sam nie wiem co wybrać z powyższej czwórki...
[ Dodano: 2014-10-24, 17:36 ]
Zdecydowałem się na MasterDivera w szarości ale okazał się niedostępny. Obejrzałem więc DsAction po raz kolejny i znowu na żywo mnie nie urzekła. Aevig mógłby okazać się za mały a w sea ramie nie pasowały mi kolorowe wskazówki.
Stwierdziłem że nic na siłę i porzuciłem pomysł divera na rzecz pilota. Tym sposobem stałem się posiadaczem Glycine które chyba już do mnie zmierza Divery dalej sobie przeglądam i pewnie na ten typ zegarka też przyjdzie pora.
Dziękuję wszystkim za propozycje
Ostatnio zmieniony przez aptekarz 2014-10-03, 21:05, w całości zmieniany 1 raz
:
Co mnie nie zabije, to mnie dopiero wk...i.
:
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
:
Panowie, nie zdążyliście podbić
:
Odpowiedz do tematu
Chorwat, czekamy na zdjęcia pilota
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Marcin/kornel91