A więc tak, ma być do garniaka koperta tak od 38mm najlepiej więcej w uszach od 20.
Nowy, używany w dobrym stanie, jakiś vintage co komu przyjdzie do głowy. Miałem ostatnio Orient Curatora z czarna tarczą i tak jak zauważył goTomek szkło i koperta łapia strasznie palce, więc może coś z jasną tarczą?
Budżet tak max 550-600zł więcej nie wydołam.
Czekam na inwencje kumotrów, może ktoś ma coś na zbyciu jest temat w odpowiednim dziale.
Może być mechanik i o zgrozo nie sądziłem, że to napiszę może być bez daty. Kwarce odpadają.
Odpowiedz do tematu
: Coś eleganckiego na pasku
Ostatnio zmieniony przez satanic666 2014-11-04, 20:16, w całości zmieniany 1 raz
Ostatnio zmieniony przez satanic666 2014-11-04, 20:16, w całości zmieniany 1 raz
:
Ostatnio zmieniony przez Remik 2014-11-04, 20:48, w całości zmieniany 1 raz
Nie wyróżnię się, jeżeli chodzi o garniturę to Mewa rządzi
Ale jakby się coś w tym stylu znalazło to byłby mistrz
Ale jakby się coś w tym stylu znalazło to byłby mistrz
Ostatnio zmieniony przez Remik 2014-11-04, 20:48, w całości zmieniany 1 raz
Co mnie nie zabije, to mnie dopiero wk...i.
:
:
Nie wiedziałem, że Curator też sie brudzi od samego patrzenia (bo że Symfonia to doświadczyłem), ale to dobrze że go nie wziąłem
Ale jak jasna tarcza, to nadal polecam Symfonię, bo to naprawde fajny zegarek za grosze, na białym nie będzie widać tych smug
albo bambino
Bardziej po linii dawnego forum-którego-nie-było to oczywiście Portugalski Parnis
albo WUSowy ST-5 (tu z kolei budżet do naciągnięcia trochę)
A jak burak pozwoli to może taka cocacola
Ale jak jasna tarcza, to nadal polecam Symfonię, bo to naprawde fajny zegarek za grosze, na białym nie będzie widać tych smug
albo bambino
Bardziej po linii dawnego forum-którego-nie-było to oczywiście Portugalski Parnis
albo WUSowy ST-5 (tu z kolei budżet do naciągnięcia trochę)
A jak burak pozwoli to może taka cocacola
Some of them want to abuse you
Some of them want to be abused
русский тролль иди нахуй
:
Orienty brane pod uwagę, ale aktualnie brak białych w zaprzyjaźnionym sklepie. Ta Helvetia miażdży, ale pewnie nie ma szans napotkać.
:
A popatrzy se na ofertę Skagena, jak się prądu nie boi
:
No i to jest ten problem
:
Kurde Bedżing, Bambino i Culuala, wyglądają kozacko
Co mnie nie zabije, to mnie dopiero wk...i.
:
Yes, yes... Genialna garnitura z tego Pekina. I niczym się (chyba) nie inspiruje.
vodka napisał/a: |
Obrazek |
Yes, yes... Genialna garnitura z tego Pekina. I niczym się (chyba) nie inspiruje.
"Sracz był oddalony od wyra, szło się w deszczu. Gówniane to były czasy."
Jan Oborniak
Jan Oborniak
:
Jeden z ideałów, tylko pasek założyć.
:
satanic666, znajdź mi go w budżecie który założyłeś to dwa wezmę.
:
Ostatnio zmieniony przez satanic666 2014-11-05, 12:31, w całości zmieniany 1 raz
Wiem, że poza budżetem, dlatego napisałem, że jeden z ideałów. Mariusz, a nie masz jakiś zdublowanych modeli, których chcesz się pozbyć ,.
Ostatnio zmieniony przez satanic666 2014-11-05, 12:31, w całości zmieniany 1 raz
:
Odpowiedz do tematu
Mieć nie mam, ale mogę popatrzeć co w Japonii ciekawego się pojawi. Wypływają jakieś perełki, tylko też zazwyczaj duże zainteresowanie wzbudzają. Na okazję trzeba czasem długo poczekać.