Coś eleganckiego na pasku
Odpowiedz do tematu

: Coś eleganckiego na pasku
A więc tak, ma być do garniaka koperta tak od 38mm najlepiej więcej w uszach od 20.
Nowy, używany w dobrym stanie, jakiś vintage co komu przyjdzie do głowy. Miałem ostatnio Orient Curatora z czarna tarczą i tak jak zauważył goTomek szkło i koperta łapia strasznie palce, więc może coś z jasną tarczą?
Budżet tak max 550-600zł więcej nie wydołam.
Czekam na inwencje kumotrów, może ktoś ma coś na zbyciu jest temat w odpowiednim dziale.
Może być mechanik i o zgrozo nie sądziłem, że to napiszę :)) może być bez daty. Kwarce odpadają.

Ostatnio zmieniony przez satanic666 2014-11-04, 20:16, w całości zmieniany 1 raz
:
Nie wyróżnię się, jeżeli chodzi o garniturę to Mewa rządzi ;)

Ale jakby się coś w tym stylu znalazło to byłby mistrz

Ostatnio zmieniony przez Remik 2014-11-04, 20:48, w całości zmieniany 1 raz
Co mnie nie zabije, to mnie dopiero wk...i.
:

:
Nie wiedziałem, że Curator też sie brudzi od samego patrzenia (bo że Symfonia to doświadczyłem), ale to dobrze że go nie wziąłem ;)
Ale jak jasna tarcza, to nadal polecam Symfonię, bo to naprawde fajny zegarek za grosze, na białym nie będzie widać tych smug ;)

albo bambino

Bardziej po linii dawnego forum-którego-nie-było ;) to oczywiście Portugalski Parnis

albo WUSowy ST-5 (tu z kolei budżet do naciągnięcia trochę)

A jak burak pozwoli to może taka cocacola :D

Some of them want to abuse you
Some of them want to be abused

:
Orienty brane pod uwagę, ale aktualnie brak białych w zaprzyjaźnionym sklepie. Ta Helvetia miażdży, ale pewnie nie ma szans napotkać.

:
A popatrzy se na ofertę Skagena, jak się prądu nie boi ;)

:
No i to jest ten problem :))

:
Kurde Bedżing, Bambino i Culuala, wyglądają kozacko

Co mnie nie zabije, to mnie dopiero wk...i.
:
No Beijing naprawdę fajny. Tak samo pseudo rzymski orient, kto wpadł na kastrację 4 :głową w mur:

:
vodka napisał/a:
Obrazek

Yes, yes... Genialna garnitura z tego Pekina. I niczym się (chyba) nie inspiruje.

"Sracz był oddalony od wyra, szło się w deszczu. Gówniane to były czasy."

Jan Oborniak
:
Jeden z ideałów, tylko pasek założyć.

:
satanic666, znajdź mi go w budżecie który założyłeś to dwa wezmę. :(

:
Wiem, że poza budżetem, dlatego napisałem, że jeden z ideałów. Mariusz, a nie masz jakiś zdublowanych modeli, których chcesz się pozbyć :złośliwiec: ,.

Ostatnio zmieniony przez satanic666 2014-11-05, 12:31, w całości zmieniany 1 raz
:
Mieć nie mam, ale mogę popatrzeć co w Japonii ciekawego się pojawi. Wypływają jakieś perełki, tylko też zazwyczaj duże zainteresowanie wzbudzają. Na okazję trzeba czasem długo poczekać.

Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum