Edifice - dylemat zakupowy
Odpowiedz do tematu

:
Elix napisał/a:
:shock:

Kiedyś Ty go nabył :?: :?: :?:

Możesz podrzucić referencje ?

A jakoś tak fseszłymtygodniu :))

Ref. CA0500-51H

Co mnie nie zabije, to mnie dopiero wk...i.
:
Wielkie dzięki Remik !

Niestety, byłem wówczas nieobecny, dlatego przeoczyłem ten fakt :oops:

Gratuluje zakupu pifko

"Żyj pasją, a spełnisz marzenia"
:
Ekhm, RAZ mnie NIE złapali. Procentowo jest świetnie, tylko kuwa na odwrót jakby pacząc. ;)

Ostatnio zmieniony przez maciek 2014-11-04, 21:10, w całości zmieniany 1 raz
:
Coś źle robisz :popcorn:

YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
m.aciek napisał/a:
Ekhm, RAZ mnie NIE złapali. Procentowo jest świetnie, tylko kuwa na odwrót jakby pacząc. ;)

hmmm ... No to masz facet ewidentnego pecha ... a ja nie potrafię czytać ze zrozumieniem tekstu :oops:

Powiedz mi, że jeszcze konkretnie z tego sklepu hmm ?

:
Głosuję na 2 -ten "wonsz" w rzeczywistości nie jest taki straszny

;)

:
+1 dla kolegi :))

Póki co burza mózgu i przerzucanie stron internetowych w poszukiwaniu czegoś inspirującego ;)

:
Nie wiem czy się połaszczysz, ja bym szarpał jak Reksio klamkę ...czy jakoś tak to brzmiało ;)
Mam co prawda taniego Kazika z WaveCeptor, i niedawno założyłem Seiko5, by ponosić go trochę, ale okazało się że taki wszystkomającobezobsługowy jest niezastąpiony.
http://www.higuchi-inc.com/sbpg001.html
Ciekaw jestem ile by ze sprowadzeniem i dokarmieniem gryzoni kosztowało takie cacko :/

:
Bimberek napisał/a:
Nie wiem czy się połaszczysz, ja bym szarpał jak Reksio klamkę ...czy jakoś tak to brzmiało ;)
Mam co prawda taniego Kazika z WaveCeptor, i niedawno założyłem Seiko5, by ponosić go trochę, ale okazało się że taki wszystkomającobezobsługowy jest niezastąpiony.
http://www.higuchi-inc.com/sbpg001.html
Ciekaw jestem ile by ze sprowadzeniem i dokarmieniem gryzoni kosztowało takie cacko :/

Dużo. A przy tym kursie $ to w ogóle. :(

Apa13 napisał/a:
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć pifko
:
Ale który? Spirit czy ten wypasiony Brightz?
Spirit SPBG001 powinien sie juz ze wszytstkim zmieścic w 1k martwych polskich królów ;)
Natomiast Brightz to juz ok. 3x tyle ;)

Some of them want to abuse you
Some of them want to be abused

Ale który? Spirit czy ten wypasiony Brightz?
Spirit SPBG001 powinien sie juz ze wszytstkim zmieścic w 1k martwych polskich królów ;)
Natomiast Brightz to juz ok. 3x tyle ;)

Brightz wątpie w te 3k. Chyba, że przez pośredników. Oficjalnie to się nie zmieści. :(

Apa13 napisał/a:
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć pifko
:
Dorian06 napisał/a:
Dużo. A przy tym kursie $ to w ogóle. :(

Wybór spirytu jest dość duży ;) mnie chodziło o model SBFG001
Ło http://www.ebay.pl/sch/i....BFG001&_sacat=0

Ostatnio zmieniony przez Bimberek 2014-11-06, 11:09, w całości zmieniany 1 raz
:
No jak nie, z linka wyżej u Higuchi'ego 78000Ž z szipem, niech jen nawet po 3,05 (znaczy 100Ž) to ze szczurkami mieści się spokojnie w 3k

No jak nie, z linka wyżej u Higuchi'ego 78000Ž z szipem, niech jen nawet po 3,05 (znaczy 100Ž) to ze szczurkami mieści się spokojnie w 3k

Waszmość łypiesz zapewne okami na model SDGA003 i dlatego taka cena wg przelicznika ;)

Normalność, to indywidualne postrzeganie rzeczywistości.
:
No łypie, bo ładny :) ale wyżej pisałem że Spirit spokojnie i legalnie w tysiącu złotówek się mieści, a te wyliczenia to dla Krakusa, co powątpiewa ze Brightza można za trójkę wyrwać :))

Pełna wersja forum