g-shock
Odpowiedz do tematu

:
ekhmm... przepraszam ale mam taką małą uwagę że nie za bardzo jednak podchodzą mi wskazówkowe G hmmm jakby się dało to uwzględnić w planach zakupowych to byłbym niezmiernie wdzięczny :)

Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
:
Deco79 napisał/a:
To dozbieraj do GW-9400 :foch:

Też miał :))

GLX-150

http://allegro.pl/promocj...4772624010.html

[ Dodano: 2014-11-07, 12:40 ]
Ratler, myślę, że pewnie da się tak zrobić :) Podaj jaki chcesz model :) to odkupisz za kilka dni :D

Pozdrawiam
Marcin/kornel91

Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
:
Dużego, bez wskazówek to ja też bym chętnie odkupił. :)) Kumpel mnie męczy. :głową w mur:

[ Dodano: 2014-11-07, 13:21 ]
A Ratler ma tego i tak za dużo. :(

Apa13 napisał/a:
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć pifko
:
Dorian06 napisał/a:

a gdzie dowody się pytam :twisted: picture or didnt happen :twisted:

Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
:
Ratler napisał/a:
Dorian06 napisał/a:

Tak mówią. Ci co widzieli.

Apa13 napisał/a:
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć pifko
:
Ratler napisał/a:
Dorian06 napisał/a:

:popcorn:
:złośliwiec:

Some of them want to abuse you
Some of them want to be abused

pifko pifko pifko

Apa13 napisał/a:
:
A miał ktoś gx-56?

Kupiłem właśnie Mosera, zaraz lecę na wymarzony urlop, tak więc wolałbym uniknąc sytuacji, że teraz wpłace zaliczke i będę musiał na urlopie jeść chleb z pasztetem Czy mógłby ktoś założyć za mnie tą zaliczkę?
:
Duże bydle , miałem na ręku. Spoko zegarek jeden z największych G .

:
Mi jeden użytkownik Odradzał przy moim nadgarstku.
Mówił, że to będzie komicznie wyglądać.
Jest to największy G. Podobno.

Apa13 napisał/a:
:
olek napisał/a:
A miał ktoś gx-56?

Ja mam. Gdybyś potrzebował jakiegoś pomiaru, albo fotki porównawczej z czymś popularnym, to daj znać.

Crux Sacra Sit Mihi Lux Non Draco Sit Mihi Dux
:
olek napisał/a:
A miał ktoś gx-56?

Bierz śmiało... :złośliwiec:

:
Kasamene napisał/a:
olek napisał/a:
A miał ktoś gx-56?

Ja mam. Gdybyś potrzebował jakiegoś pomiaru, albo fotki porównawczej z czymś popularnym, to daj znać.

Może na następnym spocie przymierzę :?: :złośliwiec:

Apa13 napisał/a:
:
Dorian06, zobacz jak w moim GDF wyglądałeś :D

GX też byś wytrzymał ;)

Pozdrawiam
Marcin/kornel91

Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
:
Dorian06 napisał/a:
[...] Może na następnym spocie przymierzę :?: :złośliwiec:

Co by nie...? Ja tam jakiś super towarzyski nie jestem, ale może coś w końcu wypali :złośliwiec:
PS. Może dlatego, że zamiast łysy i przystojny, jestem tylko łysy :))

Ostatnio zmieniony przez Kasamene 2014-11-07, 17:52, w całości zmieniany 1 raz
Crux Sacra Sit Mihi Lux Non Draco Sit Mihi Dux
Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum