Gerlach vs Gerlach vs Gerlach
Odpowiedz do tematu

:
Miałem mówić skoro pierwsza love to P.24 to weź RWD, ale na fotce Tomka robi robote :głową w mur:

Navigator jest gitesfajowy ale IMHO odbiega od "wykochanego" P.24. Zatem jeśli bliżej sercu to RWD (z dolną sekundą ;) ), a jeśli zdrada to Navigator cool

mw75 napisał/a:
A ja bym pogadał z Gerlachami i ich nieco pokorumpował aby do tarczy z 1. wsadzili wskazówki z 2. ;) . Wtedy będzie miód-malina ;) . klasyczna tarcza z epoki z zajebiaszczym sekundnikiem, robiącym cały zegarek ;) .

A ja właśnie na odwrót, do RWD dać wskazówki z P.24

Ostatnio zmieniony przez bartq 2014-11-13, 15:07, w całości zmieniany 2 razy
Szymon
[Usunięty]
:
Maras68,

Tylko ceny tego Enicara źle mi się kojarzą. Chciałbym na przykład, żeby kojarzyły mi się z moją pensją - wtedy skojarzenie byłoby dobre :D (przynajmniej w przypadku egzemplarzy, które widziałem do kupienia)

:
Czyli Panowie wybór to tylko kwestia wyglądu? Technicznie i jakością wykonania nie odbiegają od siebie? ;) To że Navigator jest większy, to nie koniecznie plus, wolę zegarki tak do 40/41mm :D . Navigator ma też inny mechanizm. Któryś jest lepszy, czy bez większego znaczenia? Pozostaje jeszcze jedna kwestia, będzie to EDC, także musi być uniwersalny ;) .

Kurna, mam sentyment do tej PZLki hmmm .

pifko
:
...........tylko 1

............najbardziej uniwersalna, najfajniejsza, najładniejsza, najlepsza :D , wiem bo mam ;)
pifko

Bądź dla siebie latarnią, która oświetla twą drogę i nie poszukuj światła poza sobą
:
jimmy, chyba kiedyś miałeś chwilę słabości i wisiał na bazarku :)) .

pifko
:
faktycznie PZL najbardziej uniwersalna i pasuje na edc

Some of them want to abuse you
Some of them want to be abused

:
A ja chyba łyknąłbym nr 2 hmmm

:
Navigator

:
1.

:
Bierz nawigator. Mam i wiem co mówię :))

:
W rękach żadnego nie miałem, ale poszedłbym zdecydowanie w stronę trójki. Taki kompresorek to świetny kandydat na edc.

keep cool but care
:
Jak 40-41 mm Ci pasi to 1. Tylko to dość grube 41mm.Ale wskazówki robią zegar! Za to Nawigator wydaje się bardziej uniwersalny względem rozmiaru, jednak ma ciut więcej mm, jest bardziej "poprostuzegarek". No i na żywo imo wygląda lepiej.

FORZA Robert!
RK WRT
:
nick555 napisał/a:
Ale wskazówki robią zegar!

I to jeszcze jak! :)

nick555 napisał/a:
Za to Nawigator wydaje się bardziej uniwersalny względem rozmiaru, jednak ma ciut więcej mm, jest bardziej "poprostuzegarek". No i na żywo imo wygląda lepiej.

+1000 i oddaję głos na Nawigatora, a nie dlatego, że go mam ;)

Nie wiem, nie znam się, zarobiony jestem...
:
p24, to najlepszy zegar gerlachow, procz zubra.

beceen | ***** ***
Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum