Cóż, miał być jeden zegar na mikołaja a wyszło tak, że trafiły się trzy i jeszcze dwa snajpery ustawione.
Prawdopodobnie zostawię jednego z nich. Pytanie - który zostaje?
Fotki delikwentów:
1. Seiko SRP615K (w sumie fajny zegar z ciekawą tarczą i kolorkami - ale coś chemii brak - może odpowiedni pasek by coś pomógł ),
2. Deepblue DEPTHMETER ANA/DIGI - BLUE SS (jeszcze nie wiem czy się polubimy, może być ciekawa opcja jako basenówka, jednak ja i kwarc i połączenie ana/digi - no nie wiem )
3. Ingersoll IN4606BBK (automatyczne chrono, powinienem mieć bana na tą frazę na zatoce - w sumie mocno podobny do magretki, do tego brak szafiru, koperta 45mm - no kawał solidnego i mało wygodnego drania będzie)
Odpowiedz do tematu
:
nie jestem seikofanem, ale z tych trzech zostawiłbym Seiko
:
Zostaw Ingersolla
Z punktu widzenia Drogi Mlecznej, wszyscy jesteśmy ze wsi.
:
Nr 3 zostaje a może nr 2 ja pomyślę czy się nie zaopiekować
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
:
do seiko dodałbym skórzany brązowy prosty wojskowy pach
:
Seiko bym zostawił.
Nieczynne z powodu że zamknięte
:
Taką opcję też rozważam - ale to pewnie okolice wiosny
Santino napisał/a: |
Jacek, wszystkie trzy do ludzi! |
Taką opcję też rozważam - ale to pewnie okolice wiosny
:
I kup Longinesa z column wheel - tego werku jeszcze nie masz...
:
Tylko to trochę większa wyprzedaż będzie musiała być. Na urodziny może się skuszę bo jest i taki pomysł
I kup Longinesa z column wheel - tego werku jeszcze nie masz... |
Tylko to trochę większa wyprzedaż będzie musiała być. Na urodziny może się skuszę bo jest i taki pomysł
:
Seiko...tylko nie z tym pasiorem
:
seiko zostaje, ale z brązowym paskiem ala pilot
:
+ 100
Jacek, wszystkie trzy do ludzi! |
+ 100
Czas jest moim sprzymierzeńcem.
:
Odpowiedz do tematu
Ten DB w środku nie pasuję do reszty , ale skoro wszystkie mogą pójść do ludzi , to bez sensu takie doradzanie .