Odpowiedz do tematu
:
Ostatnio zmieniony przez bartq 2014-10-20, 21:44, w całości zmieniany 1 raz
a to nie pomarańczowy jest? google kłamie
Ostatnio zmieniony przez bartq 2014-10-20, 21:44, w całości zmieniany 1 raz
:
Jedyne co mnie jeszcze wstrzymuje od ostatecznej decyzji to datownik na godzinie 3 w 547 Wiem, że jest jeszcze 546, ale tam znów nie ma możliwości założenia paska, więc odpada. Ogólnie wybór będzie rozstrzygał się między czarnymi wersjami 539 i 547
:
może i pomarańczowy, ale co to zmienia
[ Dodano: 2014-10-20, 22:47 ]
No 539 tak do końca czarny nie jest, czerwony!!!!
edit: a datownik na 3 w jedynym słusznym miejscu
Ostatnio zmieniony przez tomaliusz 2014-10-20, 21:48, w całości zmieniany 1 raz
bartq napisał/a: |
a to nie pomarańczowy jest? google kłamie |
może i pomarańczowy, ale co to zmienia
[ Dodano: 2014-10-20, 22:47 ]
--Mariusz-- napisał/a: |
... Ogólnie wybór będzie rozstrzygał się między czarnymi wersjami 539 i 547 |
No 539 tak do końca czarny nie jest, czerwony!!!!
edit: a datownik na 3 w jedynym słusznym miejscu
Ostatnio zmieniony przez tomaliusz 2014-10-20, 21:48, w całości zmieniany 1 raz
:
--Mariusz--, przy Twoim budżecie to można poszaleć i z jakimś automatem.
Taki np noszę
Taki np noszę
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
:
Ostatnio zmieniony przez --Mariusz-- 2014-10-20, 21:53, w całości zmieniany 1 raz
547 wydaje mi się taki bardziej poważny (może 20 lat to już czas na taki? ). Oba mi się podobają i mam straszny problem coś wybrać
kornel91, chyba jednak zostanę póki co przy Edifice, ale coś czuję, że to zdecydowanie nie będzie mój ostatni zegarek
kornel91, chyba jednak zostanę póki co przy Edifice, ale coś czuję, że to zdecydowanie nie będzie mój ostatni zegarek
Ostatnio zmieniony przez --Mariusz-- 2014-10-20, 21:53, w całości zmieniany 1 raz
:
--Mariusz--, to kup dwa i problem z głowy w 547 założysz pasek i będzie elegant
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Marcin/kornel91
:
Moze na zakonczenie tematu napisze, ze zdecydowalem sie na EQS-A500DB-1AVER, ktory przyszedl do mnie w czwartek. Wszystkim, ktorzy sa zainteresowani zakupem tego zegarka moge go polecic, swietnie wyglada na nadgarstku
:
Bez zdjęć się nie liczy
:
+1 Fajny zegarek więc czekamy na fotki
Strzała napisał/a: |
Bez zdjęć się nie liczy |
+1 Fajny zegarek więc czekamy na fotki
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Marcin/kornel91
:
O to, to.
Strzała napisał/a: |
Bez zdjęć się nie liczy |
O to, to.
Apa13 napisał/a: |
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć |
:
Odpowiedz do tematu
Lepszy brak niż zrobione starą Nokią, której aktualnie używam W przyszłym tygodniu powinienem dostać telefon z naprawy to postaram się coś wrzucić