Szukam czegoś w miarę porządnego, niedrogiego (tak max 200zł). Wymagania? Ma pokazywać czas i można w nim pływać bez obawy
Aha musi być "ładny"
A poważnie to chodzi o coś prostego i w miarę delikatnego na drobną rękę...
Odpowiedz do tematu
: Zegarek dla kobity. DO PŁYWANIA
"trzeba nim począśc zeby zaczoł chodzic"
:
To jej kup jakieś G
W tym budżecie to tylko to albo Amfibia ci zostaje - ICE jest 2x droższy, a nie kojarzę w zasadzie innego babońskiego zdatnego do wody zegarka.
W tym budżecie to tylko to albo Amfibia ci zostaje - ICE jest 2x droższy, a nie kojarzę w zasadzie innego babońskiego zdatnego do wody zegarka.
:
Właśnie, zapomniałem napisać, że ma to być "bezobsługowe" czyli jakiś elektronik... G (ale baby G) jest dobrą opcją tylko może jeszcze jakaś alternatywa? Sportowe zegarki zwykle mają WR 50m...
:
Może jakiś timex?
"Mnogość zegarków nie zwiększy zasobu czasu." AP
:
A 5600
Rozmiar damski. WR 200m. Są kolorowe.
Rozmiar damski. WR 200m. Są kolorowe.
Apa13 napisał/a: |
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć |
:
No to nie świruj - nomen omen - pawiana. Weź jej Kazika. Za te prajsy nie dostaniesz niczego ciekawszego moim zdaniem. A Timex tani to jest żal.pl jakościowo.
:
Ostatnio zmieniony przez Ratler Wściekły I 2014-11-24, 12:39, w całości zmieniany 1 raz
imo GLX 5600 w wersji blue - na tyle uniwersalny ze nawet czasami podbieram i sam noszę
Ostatnio zmieniony przez Ratler Wściekły I 2014-11-24, 12:39, w całości zmieniany 1 raz
Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
:
Spojrzałem jeszcze, to okazuje się że Casio ma sporo jednak róznych modeli z WR100 - Eco Drive w 99%. Możesz jeszcze wśród nich poszperać.
:
Małe Baby G będzie ok. Bezobsługowe, kolory do wyboru, mieści się mniej-więcej w cenie
A jesli nie, to chybakażde mniejsze Casio spełnia wymagania
Wklej chociaż orientacyjną stylistykę, będzie łatwiej coś wyszperać.
A jesli nie, to chybakażde mniejsze Casio spełnia wymagania
Wklej chociaż orientacyjną stylistykę, będzie łatwiej coś wyszperać.
:
Dla teściowej to bym Ci poradził. Android tungsten, waga 40 deko, masz gwarancję że nie wypłynie! .
:
Ja bym przekonywał do jakiegoś G. Mi się to udało i dzięki temu w domu mam GW-M5610BC
:
Ostatnio zmieniony przez kwater 2014-11-24, 18:07, w całości zmieniany 1 raz
W sumie wizualnie bardziej mi podchodzą timex-y, ale z nimi trochę strach... Znalazłem też coś co się nazywa xonix (wtf?). A z baby g mam problem... Co znajdę jakiegoś odpowiedniego to okazuje się że niedostępny
Dobrze, że jeszcze trochę czasu zostało...
Dobrze, że jeszcze trochę czasu zostało...
Ostatnio zmieniony przez kwater 2014-11-24, 18:07, w całości zmieniany 1 raz
:
Ostatnio zmieniony przez Z_bych 2014-11-24, 21:28, w całości zmieniany 1 raz
Przecież pół Zatoki to baby G
Pokaż co Ci pasuje i się coś fajnego znajdzie
Pokaż co Ci pasuje i się coś fajnego znajdzie
Ostatnio zmieniony przez Z_bych 2014-11-24, 21:28, w całości zmieniany 1 raz
:
Ostatnio zmieniony przez kwater 2014-11-25, 09:28, w całości zmieniany 1 raz
Odpowiedz do tematu
Z_bych, na fejk.com też jest ich zatrzęsienie, dlatego wolałbym "oficjalnie" - Niestety na stronie timetrenda wszystkie w miarę normalne 5600 mają status "niedostępny". A co sądzicie o rolkaziu lrw-200?
Tak swoją drogą, dlaczego u timetrenda nie podają wymiarów zegarka? To, że damski nie oznacza, że nie bedzie miał 377mm średnicy...
Tak swoją drogą, dlaczego u timetrenda nie podają wymiarów zegarka? To, że damski nie oznacza, że nie bedzie miał 377mm średnicy...
Ostatnio zmieniony przez kwater 2014-11-25, 09:28, w całości zmieniany 1 raz