Odpowiedz do tematu
: Co to za mechanizm ?
Czy ktoś może i powiedzieć co to za mechanizm? Kto to skonstruował?
:
Ostatnio zmieniony przez crayzee 2014-11-30, 22:06, w całości zmieniany 1 raz
Zapewne może, ale najpierw zapraszamy tutaj.
Potem zrób zdjęcie zegarka en face i sprawdź, czy zegarek nie posiada jakichś dodatkowych sygnatur, zwłaszcza w okolicy balansu (np. punca z numerem). Zdjęcie zrobiłeś pod kątem i niezbyt dużo tu widać...
EDIT.
Punca z krzyżem i napisem "Patent" dowodzi, że mamy do czynienia z rozwiązaniem technicznym zgłoszonym jako patent w Szwajcarii. Poszukaj numeru patentu na mechanizmie lub danych na wewnętrznym deklu (np. informacja o medalach na wystawach).
Potem zrób zdjęcie zegarka en face i sprawdź, czy zegarek nie posiada jakichś dodatkowych sygnatur, zwłaszcza w okolicy balansu (np. punca z numerem). Zdjęcie zrobiłeś pod kątem i niezbyt dużo tu widać...
EDIT.
Punca z krzyżem i napisem "Patent" dowodzi, że mamy do czynienia z rozwiązaniem technicznym zgłoszonym jako patent w Szwajcarii. Poszukaj numeru patentu na mechanizmie lub danych na wewnętrznym deklu (np. informacja o medalach na wystawach).
Ostatnio zmieniony przez crayzee 2014-11-30, 22:06, w całości zmieniany 1 raz
...all we do is eliminate our future with the things we do today.
Money is our incentive now so that makes it okay.
Money is our incentive now so that makes it okay.
:
I czekamy na pytanie "ile to może być warte?"
"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
:
"Żyj pasją, a spełnisz marzenia"
:
Odpowiedz do tematu
Takie z was Szerloki, jak z Watsona przywódca
Facet w sierpniu założył konto żeby w listopadzie spytać ?
Miszcze kufa intrygi
kubiszon, zajrzyj pod balans co tam jest.
Mostek taki troche jak z Schielda, rozkład cortebertowy, ale ja się na kieszonkach nie wyznaję.
Facet w sierpniu założył konto żeby w listopadzie spytać ?
Miszcze kufa intrygi
kubiszon, zajrzyj pod balans co tam jest.
Mostek taki troche jak z Schielda, rozkład cortebertowy, ale ja się na kieszonkach nie wyznaję.