:
Tomek...
Uwaga, pokazuję i objaśniam...
GW-9400
GW-A1000
Koniec...
Ostatnio zmieniony przez bow 2014-12-06, 18:25, w całości zmieniany 1 raz
Dziewczyny lubią brąz zapraszają
:
Ja to bardziej PRW 6000...
Dziewczyny lubią brąz zapraszają
:
Pojawił się na alledrogo model bazarowy, którym pewne osoby były zainteresowane ...
Cena, więcej niż przyzwoita ... 639 zł ...
http://allegro.pl/zegarek...4879537446.html
"Żyj pasją, a spełnisz marzenia"
:
Casio wypuściło limitowane GW-9400 i GW-9300 w czerwieni.
GW-9400
GW-9300
:
dublekil, nie wiem czy to kwestia mojego monitora, czy ich zdjęć, ale imo to bordo, a nie czerwień.
"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
:
i jedno i drugie stary typ negatywu więc imo mało czytelne
Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
:
Chyba skończy się na GA 100
Szkoda, że chociaż solara nie ma
"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
:
przy obecnej żywotności baterii solar to perzeżytek
Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
:
sam jesteś przeżytek
znaczy nie chcesz już tego muda, bo z solarem jest, OK wyślę coś bez elektrowni
Jak zegarek ma podświetlenie to się nim często bawię
i wtedy nie ma opcji żeby błyskawicznie nie dorżnąć najbardziej żywotnej baterii, nie mówiąc już jakichś ficzerach typu kompas czy barometr
Some of them want to abuse you
Some of them want to be abused
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos