:
ode mnie głos na czerwony
:
tomaliusz, i tu się też zgadzam
Bezel jest taki sraczkowaty
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
:
Temu brązu jakoś tak nie do twarzy, brakuje odcięć kolorów, takie kapuczino w budzie przy dworcu.
Jedyny słuszny z tych trzech to red one!
Ostatnio zmieniony przez Fixxxer 2014-12-11, 21:46, w całości zmieniany 1 raz
:
A właśnie, że brązowy - rzadko spotykany, a wygląda naprawdę fajnie
:
Już sama nazwa serii - MUDMAN – “Man In Military Colors” Edition świadczy dla kogo to zegarek
Pozostałe kolory są dobre dla dziewczynek
:
Ciechu
z tym zachodzeniem z prawej strony to były żarty
razem będziem lać tych co chcą inny kolor niż brązowy
Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
:
Zgodnie z moimi przed ankietowymi myślami, upewniliście mnie, że czerwony to dobry kolor.
Co za tym idzie zamówiłem.
Dzięki Wszystkim za wypowiedzi. Szczególnie te na temat.
Szkoda, że było ich tak niewiele.
Apa13 napisał/a: |
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć |
:
Dorian06, a gdzie Ty to kliknąłeś bo nie widzę żadnej linijki... a może bym sobie
zanabył taki w brązie
Nieczynne z powodu że zamknięte
:
Daito, nigdzie nie klikałem.
Napisałem do Pani Sylwii z Zibi.
U niej się to zamawia.
Apa13 napisał/a: |
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć |
:
Dorian06 napisał/a: |
(...) upewniliście mnie, że czerwony to dobry kolor. |
Pick people of high integrity over capability. Capability degrades. Integrity compounds.