Nowe szaty dla 9300
Odpowiedz do tematu

:
Dorian06 napisał/a:
kornel91 napisał/a:
Zgadzam się z tomaliuszem brąz fajny ale jakby bezel był w kolorze paska.

Albo pasek w kolorze bezela. ;)

Napisałem tak, bo IMO kolor paska ładniejszy ;)
kornel91 napisał/a:
Zgadzam się z tomaliuszem brąz fajny ale jakby bezel był w kolorze paska.

O właśnie tak :) pifko

:
ode mnie głos na czerwony pifko

:
tomaliusz, i tu się też zgadzam :) Bezel jest taki sraczkowaty :))

Pozdrawiam
Marcin/kornel91

Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
:
Temu brązu jakoś tak nie do twarzy, brakuje odcięć kolorów, takie kapuczino w budzie przy dworcu.
Jedyny słuszny z tych trzech to red one! :)

Ostatnio zmieniony przez Fixxxer 2014-12-11, 21:46, w całości zmieniany 1 raz
:
A właśnie, że brązowy - rzadko spotykany, a wygląda naprawdę fajnie

:
Już sama nazwa serii - MUDMAN – “Man In Military Colors” Edition świadczy dla kogo to zegarek cool
Pozostałe kolory są dobre dla dziewczynek :złośliwiec:

:
Ciechu pifko pifko pifko z tym zachodzeniem z prawej strony to były żarty :) razem będziem lać tych co chcą inny kolor niż brązowy

Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
:
Ratler Wściekły I napisał/a:
Ciechu pifko pifko pifko z tym zachodzeniem z prawej strony to były żarty :) razem będziem lać tych co chcą inny kolor niż brązowy

Wazeliniarz. :P

Apa13 napisał/a:
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć pifko
:
Ratler Wściekły I napisał/a:

:)) pifko

:
Ciech napisał/a:
Już sama nazwa serii - MUDMAN – “Man In Military Colors” Edition świadczy dla kogo to zegarek cool
Pozostałe kolory są dobre dla dziewczynek :złośliwiec:

Obrazek

Miszcz Ci to mój człowiek... pifko pifko pifko

Dziewczyny lubią brąz zapraszają :twisted:
:
Zgodnie z moimi przed ankietowymi myślami, upewniliście mnie, że czerwony to dobry kolor. :))
Co za tym idzie zamówiłem.
Dzięki Wszystkim za wypowiedzi. Szczególnie te na temat. pifko
Szkoda, że było ich tak niewiele. :P

Apa13 napisał/a:
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć pifko
:
Dorian06, a gdzie Ty to kliknąłeś bo nie widzę żadnej linijki... a może bym sobie zanabył taki w brązie hmmm

Nieczynne z powodu że zamknięte
:
Daito, nigdzie nie klikałem.
Napisałem do Pani Sylwii z Zibi.
U niej się to zamawia. :))

Apa13 napisał/a:
:
Dorian06 napisał/a:
(...) upewniliście mnie, że czerwony to dobry kolor.

pifko

Pick people of high integrity over capability. Capability degrades. Integrity compounds.
:
3. :))

Apa13 napisał/a:
Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum