Zegarek do codziennego użytku i do pracy
Odpowiedz do tematu

:
Dzięki za odpowiedzi. Teraz buszuje po necie w poszukiwaniu info dotyczącego tego co świeci najdłużej i najmocniej. Takie zboczenie na punkcie światła w zegarze. Temat w fotoplastikonie wertuje chyba czwarty raz. Dla mnie światło to fundament zegarka. Jeszcze pytanie: czy w takiego mako lub innego podobnego zegarka można zmodować/dodać materiału fluorescyjnego? Albo zmienić w przystępny sposób wskazówki? Oczywiście nie samemu tylko przez jakiegoś fachowca.

:
Można, ale chyba nikt nie ma mocniejszej lumy niż jest seryjna w Seiko. :(

A jeśli chodzi o długość to na pewno tryt. Tylko są co najmniej dwa rodzaje. Jeden świeci jaśniej, drugi słabiej.

[ Dodano: 2014-12-17, 17:06 ]
Co prawda nie ma dnia tygodnia ale MUA się podoba.
http://allegro.pl/nowosc-...4792348485.html

Apa13 napisał/a:
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć pifko
:
Duze Mako.

Budzetowiec nie do przebicia. Nie na darmo ma ksywe milion dularow. Z doswiadczenia wiem, ze swieci wysatarczajaco przez cala noc. Rysuje sie - coz, tak jak kazdy nie-szafir. Jak przywalisz w mur, to sie zarysuje. Na teleskopy nie narzekam - nosze swojego 3 lata i nie mialem z teleskopami problemow.

Big Mako to ten najjasniejszy.

Jesli mialbym z wszystkich moich zegarkow wskazac najuniwersalniejszy, to BigMak bylby faworytem.

Seiko BFS tez fajny, ale chyba wole Orienta:

We wrażeniu jakie wywieramy na innych, cena zegarka plasuje się tuż poniżej materiału z jakiego zrobione są nasze skarpetki.
:
Erolek, BSF jest świetny. Tylko "słabo" świeci. :(

Apa13 napisał/a:
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć pifko
:
Eee, kolega kombinuje. Bierz do tyrania GW-5610, leży na kizi w sensownej kasie i zbieraj na fajnego automata. Tyle.

:
Poszukaj tego modelu Casio MDV-102-1AV ma wszystko czego potrzebujesz z dodatkowym diodowym podświetlaniem, tylko może być problem z dostępnością.

:
Svedos napisał/a:
Poszukaj tego modelu Casio MDV-102-1AV ma wszystko czego potrzebujesz z dodatkowym diodowym podświetlaniem, tylko może być problem z dostępnością.

I to nie małe :/
Już kiedyś go szukałem, bez rezultatu.
Jeśli się znajdzie to używka i nie w ludzkich piniondzach, znaczy jak za ten model :D

Ostatnio zmieniony przez tomaliusz 2014-12-18, 12:30, w całości zmieniany 1 raz
:
Bez przesady - http://www.pasaz.v10.pl/z...,p11673231.html

Normalność, to indywidualne postrzeganie rzeczywistości.
:
I co :popcorn:
.
.
.
.
... a kliknij i zobacz :złośliwiec:

rinkazki napisał/a:
... ma ktoś kod na 10% lub więcej? ...

pdrog napisał/a:
... żyję z zasadą "miej wyjebane, a będzie Ci dane"....... ;)
:
No jak co ? przecież ostatnio mowa o ponoć trudno dostępnym modelu Casio MDV-102-1AV, a ten na w/w stronie jest w cenie 239,00 brutto.
Klikam w link i otwiera mi się wraz z opisem rzeczony sikor :P

:
No spróbuj go kupić ;)

rinkazki napisał/a:
... ma ktoś kod na 10% lub więcej? ...

pdrog napisał/a:
... żyję z zasadą "miej wyjebane, a będzie Ci dane"....... ;)
:
aaaaa, przekierowuje na inną stronę, a tam go nie ma ? cool
Nie wiedziałem, ale jakby mi zależało, to bym z nimi walczył o chociaż usunięcie przedmiotu.
Sorry :oops:

:
no jest na zatoce jeden:

http://1603c.skroc.pl
Ale stan raczej średni

Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum