Odpowiedz do tematu
:
Niechce zakładać nowego tematu, więc proszę naprowadźcie mnie na jakiegoś BARDZO cienkiego graniturowca, może być kwarc do 300zł, rozmiar 34-35 mm ?
:
Ostatnio zmieniony przez Sebastian 2014-03-05, 22:29, w całości zmieniany 1 raz
Moja pierwsza myśl
W budżecie się zmieścisz, problem tylko że trzeba się przyczaić na alle, bo mało tego.
Ewentualnie korumpować forumowiczów, parę sztuk na pewno jest
zdjęcie zajumane forumowiczowi, od sąsiadów, ale tu też jest, mam nadzieje że się nie obrazi
W budżecie się zmieścisz, problem tylko że trzeba się przyczaić na alle, bo mało tego.
Ewentualnie korumpować forumowiczów, parę sztuk na pewno jest
zdjęcie zajumane forumowiczowi, od sąsiadów, ale tu też jest, mam nadzieje że się nie obrazi
Ostatnio zmieniony przez Sebastian 2014-03-05, 22:29, w całości zmieniany 1 raz
Nie oceniaj człowieka po tym gdzie pije, ale ile może wypić!
:
Bulova 96B104
Nieco ponad budżet bo około ~370 PLN i nieco większa bo 37 mm ale cieniutka bo 7 mm
Sam o mało co nie zakupiłem.
Nieco ponad budżet bo około ~370 PLN i nieco większa bo 37 mm ale cieniutka bo 7 mm
Sam o mało co nie zakupiłem.
If in doubt, FLAT OUT!!!
:
Ostatnio zmieniony przez goTomek 2014-03-06, 13:32, w całości zmieniany 1 raz
Też trochę nagina (rozm. 39, ale grubość tylko 5 )
w sklepach powyżej 4 stówek, ale może da się ponegocjować a na Amazonie jest w tej chwili za ok. 315 http://www.amazon.co.uk/S.../dp/B003ZUMB5E/
Na amazonie można polować na okazje, ja takiego samego tylko z niebieską tarczą złapałem za 45 łabądków
[edyta]: są też skageny równie cienkie w rozmiarach 35-37, tylko droższe, ale warto pododawać do koszyka na amazonie właśnie i czekać, często są obnizki
w sklepach powyżej 4 stówek, ale może da się ponegocjować a na Amazonie jest w tej chwili za ok. 315 http://www.amazon.co.uk/S.../dp/B003ZUMB5E/
Na amazonie można polować na okazje, ja takiego samego tylko z niebieską tarczą złapałem za 45 łabądków
[edyta]: są też skageny równie cienkie w rozmiarach 35-37, tylko droższe, ale warto pododawać do koszyka na amazonie właśnie i czekać, często są obnizki
Ostatnio zmieniony przez goTomek 2014-03-06, 13:32, w całości zmieniany 1 raz
Some of them want to abuse you
Some of them want to be abused
русский тролль иди нахуй
:
żeby nie zakładać nowego tematu...
widział ktoś, gdzieś dostępne Bambino z białą tarczą?
koperta rose lub yellow "gold"...
widział ktoś, gdzieś dostępne Bambino z białą tarczą?
koperta rose lub yellow "gold"...
"Być zwyciężonym i nie ulec to zwycięstwo, zwyciężyć i spocząć na laurach to klęska."
Usługi finansowe dla firm. Kredyt, Leasing, Faktoring. Info -> PW
:
na creationwatches są
a do przymiarki to czarnego w Arkadii widziałem w w/e
a do przymiarki to czarnego w Arkadii widziałem w w/e
:
Emre, chyba w Wola Parku (Strefa Czasu) widziałem tego co pokazałeś gdybyś chciał przymierzyć sobie.
:
Odpowiedz do tematu
bofff,
Strzała, do WP mam 2 min. spacerem także się pofatyguję...
Strzała, do WP mam 2 min. spacerem także się pofatyguję...
"Być zwyciężonym i nie ulec to zwycięstwo, zwyciężyć i spocząć na laurach to klęska."