Witam wszystkich.
Poszukuję mechanizmu który musi posiadać kilka cech:
1) Automatic,
2) totalizator 24H - najlepiej na godzinie 8 lub 9
3) kalendarz - dni miesiąca standardowo na pierścieniu.
Jakie mechanizmy spełniają powyższe kryteria i gdzie można je nabyć najlepiej w liczbie większej niż 1 (oczywiście mowa o fabrycznie nowych mechanizmach)?
Odpowiedz do tematu
: Jaki mechanizm spełnia takie kryteria?
Ostatnio zmieniony przez ICE 2015-01-08, 22:54, w całości zmieniany 1 raz
Ostatnio zmieniony przez ICE 2015-01-08, 22:54, w całości zmieniany 1 raz
:
Ostatnio zmieniony przez Narfas 2015-01-09, 10:46, w całości zmieniany 1 raz
Zmodyfikowana Miyota 9100 (9132):
pozdrawiam
Narfas
pozdrawiam
Narfas
Ostatnio zmieniony przez Narfas 2015-01-09, 10:46, w całości zmieniany 1 raz
:
NH37 by pasował.
:
Seikowe 4R37, tylko nie wiem czy to sie da gdzieś kupić luzem
[ Dodano: 2015-01-09, 12:06 ]
O, jak pisałem to nie widziałem jeszcze postu Piotrka, NH37, czyli to samo w zasadzie co 4R37 i chyba bywa dostępne?
[ Dodano: 2015-01-09, 12:06 ]
O, jak pisałem to nie widziałem jeszcze postu Piotrka, NH37, czyli to samo w zasadzie co 4R37 i chyba bywa dostępne?
Some of them want to abuse you
Some of them want to be abused
русский тролль иди нахуй
:
Należałoby coś uściślić: ICE pisze o totalizatorze, czyli wskazaniu z zerowaniem i zatrzymywaniem zliczania. O ile na zwykłej skali 24h wyzerować można koronką, to z zatrzymywaniem gorzej.
Gboo.
Gboo.
:
Ostatnio zmieniony przez ICE 2015-01-09, 21:08, w całości zmieniany 1 raz
Dzięki za odpowiedzi.
Masz rację, mój błąd. Sorry.
Dokładnie chodziło mi o czas 24H na subtarczy, czyli dokładnie tak jak koledzy powyżej pokazali. Pół dnia staram się znaleźć gdzie je można nabyć, ale jakoś nic z tego nie wychodzi . A może ktoś wie ile w przybliżeniu może kosztować taki mechanizm. No i będę wdzięczny za jakiś namiar na sklep gdzie można kupić takie cudeńko (najlepiej w PL, chociaż wiem, że to utopia )
Jacek. napisał/a: |
Należałoby coś uściślić: ICE pisze o totalizatorze, czyli wskazaniu z zerowaniem i zatrzymywaniem zliczania. O ile na zwykłej skali 24h wyzerować można koronką, to z zatrzymywaniem gorzej.
Gboo. |
Masz rację, mój błąd. Sorry.
Dokładnie chodziło mi o czas 24H na subtarczy, czyli dokładnie tak jak koledzy powyżej pokazali. Pół dnia staram się znaleźć gdzie je można nabyć, ale jakoś nic z tego nie wychodzi . A może ktoś wie ile w przybliżeniu może kosztować taki mechanizm. No i będę wdzięczny za jakiś namiar na sklep gdzie można kupić takie cudeńko (najlepiej w PL, chociaż wiem, że to utopia )
Ostatnio zmieniony przez ICE 2015-01-09, 21:08, w całości zmieniany 1 raz
:
To musiałbyś uderzyć do prezesa Flatiego, Alamo znaczy
Nie, że od razu Ci sprzeda (choć niezbadane są prezesowe pokłady życzliwości ), ale myślę, że namiar jakiś może pokazać.
Nie, że od razu Ci sprzeda (choć niezbadane są prezesowe pokłady życzliwości ), ale myślę, że namiar jakiś może pokazać.
Some of them want to abuse you
Some of them want to be abused
русский тролль иди нахуй
:
Odpowiedz do tematu
Jako, że ten mechanizm miałby być do nowego zegarkowego projektu, to może fakt ten zwiększy pokłady prezesowej życzliwości i może się uda . Dzięki za informację.
[ Dodano: 2015-04-02, 21:34 ]
Próbowałem się czegoś na PW dowiedzieć, ale bez rezultatu . Czy ma ktoś jeszcze jakiś pomysł jak można stać się posiadaczem wspomnianych wyżej mechanizmów?
[ Dodano: 2015-04-02, 21:34 ]
Próbowałem się czegoś na PW dowiedzieć, ale bez rezultatu . Czy ma ktoś jeszcze jakiś pomysł jak można stać się posiadaczem wspomnianych wyżej mechanizmów?