klasyczny pilot
Odpowiedz do tematu

:
Maratac Pilot

Tu się czyta

http://wornandwound.com/2...pilot-hands-on/

Tu się kupuje

http://countycomm.com/maratacpilotmid.html

:
m.aciek napisał/a:
Jazz- napisał/a:
No to gadaj gdzie za tyle dają :popcorn:

Na alle dawali. :złośliwiec:

hmmm We wtorek będzie pokazywane :?: :))

Apa13 napisał/a:
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć pifko
:
m.aciek, to kiedy mi go sprzedasz? :D

pifko
:
Jazz- napisał/a:

Ten niesprzedawalny :?: ;) :D

Apa13 napisał/a:
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć pifko
:
Dorian06 napisał/a:
Jazz- napisał/a:

Już jednego takiego mam Orienta prezentowego... od wielu lat, więc z prezentowymi nawet mi się da się. ;)

Reasumując, poszukiwania pilota zakończyły się zakupem takim, z czego jezdem bardzo rad :)) :

Ostatnio zmieniony przez maciek 2015-01-17, 11:12, w całości zmieniany 1 raz
:
m.aciek, ale to już mogłeś chociaż do starej pomarańczy dokupić nowego Monsterka :D Z nowym mechanizmem, koronką i zmianami na tarczy :))

Pozdrawiam
Marcin/kornel91

Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
:
m.aciek napisał/a:
Dorian06 napisał/a:
Jazz- napisał/a:

Już jednego takiego mam Orienta prezentowego... od wielu lat, więc z prezentowymi nawet mi się da się. ;)
...

Szczerze gratuluję.
pifko pifko pifko

Apa13 napisał/a:
:
kornel91 napisał/a:
m.aciek, ale to już mogłeś chociaż do starej pomarańczy dokupić nowego Monsterka :D Z nowym mechanizmem, koronką i zmianami na tarczy :))

Ten nowy mi się nie podoba. Imo schrzanili świetny projekt i tyle. ;)

:
m.aciek napisał/a:
kornel91 napisał/a:

Ten nowy mi się nie podoba. Imo schrzanili świetny projekt i tyle. ;)

..........coś w tym jest ;)

Bądź dla siebie latarnią, która oświetla twą drogę i nie poszukuj światła poza sobą
Szymon
[Usunięty]
:
m.aciek,

No... to klasycznego pilota kupiłeś :D
Z WR200 :P

:
............nigdy nie wiadomo, kiedy.......................................................................... cool
będzie trzeba nurkować z akwalungiem :złośliwiec:

Bądź dla siebie latarnią, która oświetla twą drogę i nie poszukuj światła poza sobą
:
jimmy napisał/a:
............nigdy nie wiadomo, kiedy.......................................................................... cool
będzie trzeba nurkować z akwalungiem :złośliwiec:

Ewentualnie katapultować się nad ołszynem. :)

Szymon
[Usunięty]
:
m.aciek napisał/a:
wentualnie katapultować się nad ołszynem.

O patrz... i to może być argument przemawiający za zgodnością wyboru z założeniami :))
pifko

Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum