który:
1.
2.
Odpowiedz do tematu
: 2 g-shock
Kupiłem właśnie Mosera, zaraz lecę na wymarzony urlop, tak więc wolałbym uniknąc sytuacji, że teraz wpłace zaliczke i będę musiał na urlopie jeść chleb z pasztetem Czy mógłby ktoś założyć za mnie tą zaliczkę?
:
Mojemu synowi bardziej się podoba katiusza.
Apa13 napisał/a: |
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć |
:
Mam czerwona dwójkę i cały czas bardzo lubię ten zegar.
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
:
-A niemiec płakał jak odjeżdżała?
-nie, ale k**wy przy trasie robiły szpaler.
a moze klasyka:
bo bym odkupił
bo bym odkupił
Cytat: |
pierdnie, pieprzny kawał opowie, ch... w towarzystwie pokaże - bawidamek taki |
-A niemiec płakał jak odjeżdżała?
-nie, ale k**wy przy trasie robiły szpaler.
:
nieee...kup, do mundurka będzie pasował;) one na alle po 2 paki chodzą, fajniejsza jest wersja z żółtymi dodatkami
Kupiłem właśnie Mosera, zaraz lecę na wymarzony urlop, tak więc wolałbym uniknąc sytuacji, że teraz wpłace zaliczke i będę musiał na urlopie jeść chleb z pasztetem Czy mógłby ktoś założyć za mnie tą zaliczkę?
:
Bierz oba
Potem bedziesz mogl np. fotke obu naraz zrobic dla porownania...
IMO GA-150 najladniejszy z moich - i nie tylko z moich - duzych wskazowkowcow. Ma wszystko, co i inne GA.
Wady - niestety wyswietlacze widoczne wyraznie - ale za to bardzo, swietny kontrast - tylko w dobrym swietle. W nocy / bez oswietlenia zostaja wskazowki, no i nic nie nastawisz. A dioda siedzi tak, ze czasem za pierwszym razem nie zobaczysz obu wskazowek i trzeba swiecic znowu, obracac zegarek, itd.
Nastepny minus troche to fakt, ze wskazowki sa dosc szerokie, jest problem odczytac wskazania stopera, czy nastawic np. odliczanie o pewnych godzinach, bo zegarek trzeba przekrecac - i katy sie robia za duze, zeby sie dalo z sensem odczytac cokolwiek, do tego wyswietlacze siedza troche glebiej, niz w GA-100, czy -200.
Jak z tym mozesz zyc, to tylko polecic mozna.
GDF-100 - jeden z moich zegarkow idealnych, swietny modul, aktualny czas we wszystkich trybach, duzy, czytelny wyswietlacz, no i gadzety.
Nie robia go juz.
Dlatego zaczalbym od niego, bo GA-150 jest zdaje sie dosc nowy
Potem bedziesz mogl np. fotke obu naraz zrobic dla porownania...
IMO GA-150 najladniejszy z moich - i nie tylko z moich - duzych wskazowkowcow. Ma wszystko, co i inne GA.
Wady - niestety wyswietlacze widoczne wyraznie - ale za to bardzo, swietny kontrast - tylko w dobrym swietle. W nocy / bez oswietlenia zostaja wskazowki, no i nic nie nastawisz. A dioda siedzi tak, ze czasem za pierwszym razem nie zobaczysz obu wskazowek i trzeba swiecic znowu, obracac zegarek, itd.
Nastepny minus troche to fakt, ze wskazowki sa dosc szerokie, jest problem odczytac wskazania stopera, czy nastawic np. odliczanie o pewnych godzinach, bo zegarek trzeba przekrecac - i katy sie robia za duze, zeby sie dalo z sensem odczytac cokolwiek, do tego wyswietlacze siedza troche glebiej, niz w GA-100, czy -200.
Jak z tym mozesz zyc, to tylko polecic mozna.
GDF-100 - jeden z moich zegarkow idealnych, swietny modul, aktualny czas we wszystkich trybach, duzy, czytelny wyswietlacz, no i gadzety.
Nie robia go juz.
Dlatego zaczalbym od niego, bo GA-150 jest zdaje sie dosc nowy
Jakigos mie Ponie Buoze stwuozyl, takigo mie mos...
------------------------------------------------------
Nieoficjalny fanklub pana Ibe
------------------------------------------------------
Nieoficjalny fanklub pana Ibe
:
Odpowiedz do tematu
dzięki wielkie za porównanie. Biorę gdf;)