Obiecałem znajomemu gazomierz. Z myślą o nim na zatoce upolowałem Ariosa (który nota bene okazał się zlepkiem luźnych części). Właśnie wrócił od majstra i mam zagwozdkę, bo teraz sam nie wiem, który sobie zostawić.
Według najlepszych forumowych tradycji - proponuję ankietę. Żeby było prościej - opcji "żaden z powyższych" nie przewiduję.
Oto delikwenci:
Bebechy w obu przypadkach - banalne, gdzie koszt serwisu przekroczył warość zegarka, więc liczy się tylko fun factor:
Pozdrawiam
Eryk
Odpowiedz do tematu
: Który gazomierz.
We wrażeniu jakie wywieramy na innych, cena zegarka plasuje się tuż poniżej materiału z jakiego zrobione są nasze skarpetki.
:
Sobie zostawiłbym Ariosa, przede wszystkim ze względu na sekundnik, lubię jak coś się na tarczy rusza. Dodatkowo na plus paskami można się pobawić.
:
+1
no i jest męski
no i jest męski
Skate or die!
:
Mariusz, mnie ubiegł. To samo (o paskach) miałem napisać. W dodatku o ile w sumie w obu mi koperta nie pasuje, to w drugim (Lucerne) bardziej mi nie pasuje
:
Arios, ze względu na sekundnik. Dodatkowo Lucerne wygląda trochę na damski zegarek
:
Zdecydowanie Arios.
:
Arios za pasek i ciekawszy wygląd.
:
Arios jest ciekawszy, więc tego bym zdecydowanie sobie zostawił.
:
Arios, szczególnie za sekundnik
:
Głos na Ariosa oddany
rinkazki napisał/a: |
... ma ktoś kod na 10% lub więcej? ... |
pdrog napisał/a: |
... żyję z zasadą "miej wyjebane, a będzie Ci dane"....... |
:
Arios. Lucerne to damka
Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej.
Albert Einstein
Albert Einstein
:
Ostatnio zmieniony przez Szymon 2015-01-20, 23:00, w całości zmieniany 1 raz
Kurna... taka jednomyslność ?! Chyba fora pomyliłem
Ostatnio zmieniony przez Szymon 2015-01-20, 23:00, w całości zmieniany 1 raz
:
Arios - bo choć też brzydki to przynajmniej pasek ma ciekawy
Nieczynne z powodu że zamknięte
:
Szimuś zmnienial swoj głos. Nie bądź taki mejnstrimowy
Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej.
Albert Einstein
Albert Einstein
:
Odpowiedz do tematu
Na początku byłem taki niezdecydowany ale teraz sam już nie wiem
Pozdrawiam,
Wojtek
Wojtek