Odpowiedz do tematu
:
ja mam prawie 17, dosyc płaski i 44 wyglądał tak se
"Być zwyciężonym i nie ulec to zwycięstwo, zwyciężyć i spocząć na laurach to klęska."
Usługi finansowe dla firm. Kredyt, Leasing, Faktoring. Info -> PW
:
Ja juz miałem klikac na tego z centralna sekunda, ale zastanawiam sie jeszcze nad takimi wersjami :
:
ten z dolną sekundą i rezerwą super!
"Być zwyciężonym i nie ulec to zwycięstwo, zwyciężyć i spocząć na laurach to klęska."
:
Centralna, tylko centralna czyni rasowego Fliegera
Antisocial and faceless...
:
U nas na bazarku jest podobny.
http://www.czwarty-wymiar.pl/viewtopic.php?t=21915
http://www.czwarty-wymiar.pl/viewtopic.php?t=21915
Apa13 napisał/a: |
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć |
:
+100 i
mw75 napisał/a: |
Centralna, tylko centralna czyni rasowego Fliegera |
+100 i
Bądź dla siebie latarnią, która oświetla twą drogę i nie poszukuj światła poza sobą
:
Odpowiedz do tematu
Mialem Parnisa 47mm
Teraz mam Stenka Pilota 44mm
Jesli chodzi o wielkosc to czuc, ze Parnis jest wiekszy. Mam nadgarstek 19-20cm i Parniak byl dosyc niewygodny, glownie ze wzgledu na koronke.
Stenek jest swietny jesli chodzi o rozmiar, jednak koronka tez zaczyna mnie uwierac po calym dniu noszenia, dlatego zakladam go raczej "odswietnie"
Jakosciowo wiadomo, ze Stenek jest lepszy, ale Parniak tez daje rade. Koperta byla naprawde fajnie zrobiona, tarcza i wkazowki rowniez. Jedyne do czego mialem zastrzenia to niezbyt rowno nadrukowana luma na indeksach (ktora swoja droga i tak byla praktycznie nie swiecila). Aha, no i w Parniaku jest dosyc glosny rotor, ale mi to akurat nie przeszkadzalo
Teraz mam Stenka Pilota 44mm
Jesli chodzi o wielkosc to czuc, ze Parnis jest wiekszy. Mam nadgarstek 19-20cm i Parniak byl dosyc niewygodny, glownie ze wzgledu na koronke.
Stenek jest swietny jesli chodzi o rozmiar, jednak koronka tez zaczyna mnie uwierac po calym dniu noszenia, dlatego zakladam go raczej "odswietnie"
Jakosciowo wiadomo, ze Stenek jest lepszy, ale Parniak tez daje rade. Koperta byla naprawde fajnie zrobiona, tarcza i wkazowki rowniez. Jedyne do czego mialem zastrzenia to niezbyt rowno nadrukowana luma na indeksach (ktora swoja droga i tak byla praktycznie nie swiecila). Aha, no i w Parniaku jest dosyc glosny rotor, ale mi to akurat nie przeszkadzalo