Parnis pilot 47mm
Odpowiedz do tematu

:
ja mam prawie 17, dosyc płaski i 44 wyglądał tak se

"Być zwyciężonym i nie ulec to zwycięstwo, zwyciężyć i spocząć na laurach to klęska."

Usługi finansowe dla firm. Kredyt, Leasing, Faktoring. Info -> PW
:
Ja juz miałem klikac na tego z centralna sekunda, ale zastanawiam sie jeszcze nad takimi wersjami :

:
ten z dolną sekundą i rezerwą super! :oops:

"Być zwyciężonym i nie ulec to zwycięstwo, zwyciężyć i spocząć na laurach to klęska."

Usługi finansowe dla firm. Kredyt, Leasing, Faktoring. Info -> PW
:
Centralna, tylko centralna czyni rasowego Fliegera ;) nono

Antisocial and faceless...
:
U nas na bazarku jest podobny.
http://www.czwarty-wymiar.pl/viewtopic.php?t=21915

Apa13 napisał/a:
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć pifko
:
mw75 napisał/a:
Centralna, tylko centralna czyni rasowego Fliegera ;) nono

+100 i pifko

Bądź dla siebie latarnią, która oświetla twą drogę i nie poszukuj światła poza sobą
:
Mialem Parnisa 47mm
Teraz mam Stenka Pilota 44mm

Jesli chodzi o wielkosc to czuc, ze Parnis jest wiekszy. Mam nadgarstek 19-20cm i Parniak byl dosyc niewygodny, glownie ze wzgledu na koronke.
Stenek jest swietny jesli chodzi o rozmiar, jednak koronka tez zaczyna mnie uwierac po calym dniu noszenia, dlatego zakladam go raczej "odswietnie" ;)

Jakosciowo wiadomo, ze Stenek jest lepszy, ale Parniak tez daje rade. Koperta byla naprawde fajnie zrobiona, tarcza i wkazowki rowniez. Jedyne do czego mialem zastrzenia to niezbyt rowno nadrukowana luma na indeksach (ktora swoja droga i tak byla praktycznie nie swiecila). Aha, no i w Parniaku jest dosyc glosny rotor, ale mi to akurat nie przeszkadzalo :)

Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum