Poszukuję czegoś podobnego do IWC Ingenieur, max 1500zł i dostępnego..., może być kwarc, Najbardziej zależy mi na kształcie koperty i tych śrubkach na bezelu. Wiem, że kiedyś były parniaki, ale już nie do kupienia. A jak widziałem jakiegoś na jebaju ostatnio to poszedł za 500$
Odpowiedz do tematu
: Coś podobnego do IWC Ingenieur
:
Miałem tego Parżyniera, ale jakoś źle leżał na nadgarstku.
:
A taki krzysiek:
Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej.
Albert Einstein
Albert Einstein
:
krawiec,
Jeśli szukasz taniego zamiennika dla Inżyniera, to od razu Ci powiem, że możesz porzucić poszukiwania, bo go nie znajdziesz. Jeśli kiedykolwiek widziałes oryginał na żywo, to już wiesz, że zastępczaka nie ma. Ja miałem okazję ponosić przez ponad tydzień i żadnego zamiennika nie szukam, bo wiem że i tak bym go szybko pogonił (fun factor w porownaniu z oryginałem byłby na mizernym poziomie). Może kiedyś sobie uzbieram na oryginalny
Jeśli szukasz taniego zamiennika dla Inżyniera, to od razu Ci powiem, że możesz porzucić poszukiwania, bo go nie znajdziesz. Jeśli kiedykolwiek widziałes oryginał na żywo, to już wiesz, że zastępczaka nie ma. Ja miałem okazję ponosić przez ponad tydzień i żadnego zamiennika nie szukam, bo wiem że i tak bym go szybko pogonił (fun factor w porownaniu z oryginałem byłby na mizernym poziomie). Może kiedyś sobie uzbieram na oryginalny
:
Odpowiedz do tematu
Siła tego IWC to chyba właśnie projekt i wykonanie, min. bransolety więc zamienniki nie dają tego funu
Ingenieur i Royal Oak to też moje grale i trochę szukałem czegoś co by mi zastąpiło na jakiś czas ale nic ciekawego nie znalazłem. Może kiedyś będę mógł sobie na któregoś pozwolić bez jedzenia przez pół roku suchego chleba.
Ingenieur i Royal Oak to też moje grale i trochę szukałem czegoś co by mi zastąpiło na jakiś czas ale nic ciekawego nie znalazłem. Może kiedyś będę mógł sobie na któregoś pozwolić bez jedzenia przez pół roku suchego chleba.