Diver do Smokingu <2K, czyli James Bond on a budget :)
Odpowiedz do tematu

Szymon
[Usunięty]
:
Borewicz napisał/a:
Znam tylko dwóch gości, którym się podoba, co ciekawe - obaj z Łodzi (no, jeden Zgierczyk)...

nono

Znasz trzech tylko o tym nie wiedziałeś :oops:

:
Skrót myślowy, powinienem napisać "wiem o dwóch gościach... co nie mają gustu" :)) :))

"Sracz był oddalony od wyra, szło się w deszczu. Gówniane to były czasy."

Jan Oborniak
Szymon
[Usunięty]
:
Borewicz napisał/a:
Skrót myślowy, powinienem napisać "wiem o dwóch gościach... co nie mają gustu" :)) :))

Poczekaj... będziesz się kiedyś chciał w kolejce po Jaszczębia ustawić :twisted:

;)

:
Eeee, na zdjęciach lepszy niż w realu, choć tytanowa koperta robi robotę.

Jan Oborniak
:
Moja "garniturka" :D

:
kształt wskazówek i ogólny design taki planetowo omegowy cool
:D

Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
:
Poka swój :złośliwiec: Jakikolwiek :twisted:

:
ta... podrywaczu Ty :twisted:

Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
:
Tomek napisał/a:
Poka swój :złośliwiec: Jakikolwiek :twisted:

Ja mogie kilka pokazać Latlerowych :)) :popcorn:

Some of them want to abuse you
Some of them want to be abused

:
Ale niepasujo do tego wątku, hmmm chyba se temat założę w fotoplastikonie pt.: "...które miałem i Latler podstępnie i za bezcen ode mnie wyłudził" :P
By się uzbierało trochę szpamu :D

Some of them want to abuse you
Some of them want to be abused

chyba se temat założę w fotoplastikonie pt.: "...które miałem i Latler przepłacając ode mnie przejął żeby nie sczezły"

tak jest poprawniej :)

Ostatnio zmieniony przez Ratler Wściekły I 2015-01-24, 01:23, w całości zmieniany 1 raz
:
:D :D :D

:
goTomek, załóż temat o perfidnym Latrerze. Dowiemy się chociaż części tego, co ta łachudra ma w kolekcji! :))

Jan Oborniak
:
goTomek napisał/a:
Ale niepasujo do tego wątku, hmmm chyba se temat założę w fotoplastikonie pt.: "...które miałem i Latler podstępnie i za bezcen ode mnie wyłudził" :P

Też coś dorzucę :D

Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum